ELEKTROSZMOG VÉDELEM

Az Elektroszmog Védelemről

Különféle elektromágneses frekvenciákat kibocsátó eszközök között élünk. Ezen eszközökből érkező sugárzások kedvezőtlen hatással vannak a testre. A kívülről érkező mágneses mezők hatással vannak az agyműködésre is. Manapság a negatív frekvenciák jelentik az egyik legnagyobb kihívást az élő szervezetek számára, és az elektronikus eszközeink egyre inkább a vezeték nélküli kommunikációra összpontosítanak. A kényelem sajnálatos módon az egészség rovására mehet. Jelenleg szinte minden kommunikációs eszköz antennán keresztül küld jeleket magából. Mikrohullámú antennák tömkelege van elhelyezve házak tetején, illetve közterületeken, és besugározzák az egész környezetet, sajnálatos módon, különösképpen a hozzájuk közeli otthonokat. A mikrohullám terhelés rendkívüli módon megnövekedett, és mi magunk még tovább erősítjük, amikor vezeték nélküli telefont, Bluetooth eszközöket, és WiFi összeköttetést alkalmazunk. Egy másik problémát pedig az alacsony frekvenciák és a negatív földsugárzások jelentenek, illetve más negatív mezők a környezetünkben. Úgyhogy nagyon fontos megóvni magunkat ezen negatív sugárzások egészségre káros mellékhatásaitól.

ELEKTROSZMOGMENTES KÖRNYEZET
és POZITÍV ENERGIÁK…

KÖLTSÉGMENTES MEGOLDÁSOK a BOLYGÓNK ÉLŐVILÁGÁNAK EGÉSZSÉGE CÉLJÁBÓL.

Önmagunk megtisztítása azt jelenti, hogy életünk minden területén tisztává leszünk…
és okvetlenül elvezet a környezetünk megtisztulásához.
Gandhi
A Közvetett Sugárzásról
Többlakásos házakban, irodákban használt vezeték nélküli eszközök, számítógép kiegészítők, valamint a több irányból körülöttünk lévő szomszédaink eszközeinek a kisugárzása gyakran a legerősebb, ami akkor is hatással van ránk, ha mi magunk nem használunk ilyeneket. Újonnan felmerült problémát jelentenek az okos izzók és egyéb “okos” (smart), és egyben kényelmes, de egészségügyileg kockázatot jelentő eszközök. Ha például alsó szomszédunk ilyen távolról vezérelhető izzókat használ, a padlónk felől WiFi sugárzás teríti be a lakást, mivel ezek az izzók leginkább plafonhoz közel, azaz közvetlen a padlónk alatt vannak. Akkor is sugároznak, ha nincsenek használatban, mivel a működtetésükhöz folyamatos áramellátásra van szükség, egyébként nem tudnák távolról irányítani. Az is kockázatot jelent, ha az alsó szomszéd halogén lámpákat, vagy 12V-os világítást üzemeltet, és azok tápegysége a plafon közelében van, illetve a neon csöveknek és CFL energiatakarékos izzóknak is nagy a kisugárzásuk. Ilyenkor az alacsony frekvenciák felsugároznak a padlónkon keresztül. A szomszéd mikrohullámú sütője, indukciós sütője, vagy WiFi-s kábeltévé / internet modeme, vagy egy WiFi router is hatalmas elektroszmogot sugároz át, ha a közös falunk közelében van. Felsőbb lakások ki vannak téve a tetőn, vagy közeli épületeken elhelyezett rádiótornyok (TV, rádió, mikrohullám…) erőteljes sugárzásának. Alacsonyabban lévő lakások, vagy családi házak esetén pedig a közterületi mobilsugárzás lefedettségét biztosító utcai mikrohullám adók, valamint a földben húzódó elektromos kábelek, közeli transzformátorok jelentenek még veszélyt, illetve a vonat, troli, villamos, vagy metró elektromos áramellátó vezetékeinek erős kisugárzása. Egy katonai létesítmény, repülőtér, elektromos létesítmények, kórházak, lakótelepek stb. közelében jelentős mértékű sugárzás tapasztalható. Sajnos mindenütt ki vagyunk téve sugárforrásoknak. Utazás során a vonat, villamos, metró, vagy akár saját elektromos autónk, de a benzin, vagy dízel üzemű autónk is bocsát ki negatív alacsony frekvenciás sugárzást és elektromágneses teret magából, de egy bevásárlóközpontban, vagy étteremben is jelentős mértékű sugárterhelésnek lehetünk kitéve az ottani világítótestekből, elektromos eszközökből, illetve ingyenes WiFi és mobiltelefon lefedettséget biztosító szolgáltatásból eredően.
Magas Frekvenciákról
Számos ellentmondásos tanulmány van a magas frekvenciák testünkre gyakorolt hatásáról. A mobiltelefonok, DECT vezeték nélkül telefonok, mikrohullámú sütők, adó-vevő készülékek, bébiőr, radarállomások, mind különféle frekvenciákon (2G, 3G, 4G 450MHz - 3,6GHz, illetve az új 5G technológia 700MHz - 100GHz között működnek. Ezek a frekvenciák, a magasságukkal arányosan egyre jobban felszívódnak a vízbázisú közegekben, mint pl. növények, állatok, vagy az emberi test. Ezek a sugárzások különösen veszélyesek a vér és víztartalmú szervekre, és az idegrendszerre. A tartós elektroszmog kitettség tünetei megfigyelhetők: fáradtság, kimerültség, ingerlékenység, alvászavar, depresszió, fejfájás, nyaki és vállfájdalom, magas vérnyomás…, illetve rendkívül magas jelereősség esetén szemkárosodás, fülzúgás, mentális problémák, sterilitás, mozgáskoordinációs zavarok, és akár allergiához hasonló tünetek is megfigyelhetők. A magas frekvenciás mező műszeresen mérhető. Az épületbiológiailag ajánlott határértéke 100 mikroW / m2. A jogszabályok 2 – 10 millió mikroW / m2 közötti sugárzási határértéket tesznek lehetővé országoktól függően.

Az Elektroszmog Árnyékoló fémezett textilek képesek fizikai szinten visszaverni a magas frekvenciás sugárzásokat. Az Energia Átalakító elnevezésű térharmonizálók pedig képesek semlegesíteni a magas frekvenciák és a hozzájuk társuló mágneses mezők élő szervezetekre gyakorolt káros mellékhatásait, és képesek egy harmonikus energetikai tér létrehozására is.
Alacsony Frekvenciáról
Sajnos az elektromos háztartási, vagy konyhai eszközeink is negatív energiát sugároznak működésük során. Úgyhogy nem csak a magas frekvenciák jelentenek problémát. Az indukciós elektromos tűzhely kifejezetten magas, de a kerámia főzőlap, hűtő, mosógép, mosogatógép, hajszárító, televízió, számítógép, monitor, tápegység, transzformátor is… elektroszmogot gerjeszt. Ezek alacsony frekvenciák és elektromágneses mezők. Sajnos nagyon bonyolult és költséges az ilyen típusú elektroszmog elleni fizikai védekezés. A konyhai gépeknek erős a kisugárzásuk, és egy szakács, vagy háziasszony legalább napi 2-3 órát tölt az ilyen eszközök közvetlen közelében. Ha meg akarjuk védeni magunkat az ilyen jellegű sugárzásoktól, van erre is megoldásunk.

Az Elektroszmog Árnyékoló fémezett textilek sajnos nem képesek fizikai szinten visszaverni az alacsony frekvenciás sugárzásokat és mágneses tereket. Az Energia Átalakító elnevezésű térharmonizálók azonban képesek semlegesíteni az alacsony frekvenciák és a hozzájuk társuló mágneses mezők élő szervezetekre gyakorolt káros mellékhatásait, és képesek egy harmonikus energetikai tér létrehozására is.
Védelem a Földsugárzástól
Kiemelkedő minőségű árnyékoló textiljeink fizikai védelmet biztosítanak a magas frekvenciás rádió és mikrohullám sugárzás és bizonyos földsugárzások ellen is. Képesek árnyékolni a vízerek és a Hartmann zónák negatív kisugárzásait. Szőnyeg alá, ágy alá, matrac alá helyezve, nem csak az alulról érkező magas frekvenciákat, hanem 30%-ban a vízereket, 90%-ban pedig a Hartmann sugárzásokat tudják lecsökkenteni. Ideálisak rézlepedőnek is, mivel a réznek rendkívül jótékony energetikai hatásai vannak a testre. Egyes állatok imádják, ha fekhelyük alá rézlepedőt helyezünk.

De nem csak ezen eszközök képesek segítséget nyújtani ilyen esetekben, hanem az Energia Átalakító térharmonizálók, melyek sokkal összetettebb megoldást biztosíthatnak, mivel képesek a negatív frekvenciák mellett semlegesíteni a káros földsugárzásokkal járó negatív mezők hatásait is, és képesek harmonikus energetikai tér létrehozására is.
Optimális Védelem Alacsony Költséggel
Az általunk ajánlott árnyékoló anyagoknak a legerősebb és legzavaróbb frekvenciákra összpontosító célzott elhelyezésével, alacsony költséggel lehet mikrohullám terhelés elleni elektroszmog árnyékolást kiépíteni. Célunk a legoptimálisabb védelmi megoldás kiépítésének a lehető legalacsonyabb költségek melletti biztosítása vásárlóink részére. Örömmel segítünk megtalálni az egyedi igényeikhez illeszkedő legjobb megoldást. Célzott árnyékolással egy élhető, minimális kompromisszumokkal és viszonylag alacsony költségekkel járó megoldást tudunk javasolni vásárlóink részére. Így jelentős módon lehet redukálni a nem kívánt rádió és mikrohullám sugárzást az otthonaikban. Egyik ilyen példa az elektroszmog árnyékoló függöny elhelyezése az ablakokon, vagy akár teljes falrészeken, ami jelentős mértékben képes csökkenteni a házak tetején, vagy oszlopokon elhelyezett adótornyokból érkező rádiójeleket, mikrohullámokat, ugyanis maga a fal, vagy az üveg egyáltalán nem képes csökkenteni az ilyen sugárzásokat, így azok akadálytalanul hatolnak be rajta. Mindazonáltal, egy fémezett függöny réteg segítségével a kintről érkező sugárzás általában 90%-al is csökkenthető az érintett falakon.

Az Energia Átalakító térharmonizálók ennél még költségkímélőbb és átfogóbb megoldást nyújtanak, mivel kb. 6 méter árnyékoló szövet árából már akár egy kisebb lakást is lefedő védelmet kapunk, mely nem csak az elektroszmog és annak alacsony és magas frekvenciás változata, hanem a negatív energiák összes típusa ellen védelmet biztosít.
Teljes Energetikai Védelem
A kristályalapú térharmonizáló Energia Átalakítók energetikai védelemmel szolgálnak nem csak a magas frekvenciák, hanem az alacsony frekvenciás elektromágneses sugárzások, a földsugárzások összes negatív formája, illetve a negatív éterikus energiamezők ellen egyaránt. Semlegesítik a negatív energiákat, így azok nem tudják a testet negatív módon befolyásolni. Az Energia Átalakítók hatóterében a sugárzó jelek erőssége megmarad, viszont megszűnik az élő szervezetekre gyakorolt negatív energiájuk. Ezzel ellentétben, az elektroszmog Árnyékoló Textilek fizikailag védenek, vagyis fizikailag csökkentik, vagy akár meg is szüntetik a jeleket, de csak a magas frekvenciák ellen hatékonyak, illetve bizonyos földsugárzások ellen bizonyos százalékban.

Az Energia Átalakítóknak pozitív hatásuk van minden tekintetben, és még egy harmonizáló pozitív energiával is ellátják a teret. Mindazonáltal mindkét megoldás nagyon hatékony, és tökéletesen kiegészítik egymást.

Mi arra szeretnénk ösztönözni vásárlóinkat, hogy minél összetettebb védelemben gondolkodjanak, melyre a legoptimálisabb megoldást tudjuk javasolni igényeiknek a lehető legmegfelelőbben.

Az elektroszmog Árnyékoló Textilek képesek blokkolni a mikrohullámú sugárzásokat, a térharmonizáló Energia Átalakítók semlegesítik az összes negatív energiát a környezetükben.

ESZKÖZÖK EGY JOBB ÉS TISZTÁBB ÉLETÉRT,
ÉS EGY EGÉSZSÉGESEBB KÖRNYEZETÉRT…

KÖLTSÉGMENTES MEGOLDÁSOK a BOLYGÓNK ÉLŐVILÁGÁNAK EGÉSZSÉGE CÉLJÁBÓL.

Termékeinkkel lehetőséget kínálunk életkörülményeink pozitív irányú megváltoztatására. Ezen eszközök és információk értékes megoldásokat nyújtanak mindenki számára. A Víz-Revitalizáló termékek egy belső védelemmel, az Elektroszmog Árnyékoló és Energia Átalakító termékek pedig egy külső védelemmel szolgálnak a negatív hatások ellen.
*** Termékeink a teljes értékű vegyes étrendet, az egészséges életmódot, és a hagyományos orvoslást nem helyettesítik. Valamint nem kívánunk jogot formálni egyik termékünkkel kapcsolatban sem arra, hogy azok gyógyhatásúak lennének. Azonban örömmel fogadjuk vásárlóink tapasztalatait, melyet megosztunk Önökkel a vásárlói visszajelzések fejezetben.
Azoknak ajánljuk, akik már nem kívánnak átmenni felesleges kiadásokon és kellemetlenségeken, és működőképes, hatékony, átfogó megoldásokat kívánnak. Termékpalettánk több szempontból is igazodik igényeikhez, mivel termékeink biztonságosak, természetes működésűek, hatékonyak, elektronikamentesek, nem igényelnek áramellátást, mindenki számára előnyösek, nem zavarják a felhasználók és azok környezetének életét. Így bízunk benne, hogy vásárlóink minden tekintetben elégedetten, és hosszú távon alkalmazzák termékeinket.

A felsorolt termékek kiemelkedő eredményekkel szolgáló praktikus eszközök, és a jelenlegi legkörnyezetbarátabb megoldásokat képviselik.

HATÉKONY, KÖLTSÉGMENTES, KÖRNYEZETBARÁT
VÍZ-REVITALIZÁLÓK, és ELEKTROSZMOG ELLENI ESZKÖZÖK…