FORRÁSVÍZ A CSAPBÓL

Információk az Élő Vízről

A víz az élet alapja ezen a bolygón. Az emberi test kb. 75%-a víz, és sejtjeink funkcionalitása a testünkben lévő víztől nagyban függ. Számos rendellenességet a nem elegendő, és ráadásul károsodott struktúrájú, nem egészséges víz fogyasztása okoz. Nem csak a minősége fontos a víznek, hanem a megfelelő mennyiség bevitele is. Sok ember dehidratált, mivel nem iszik elegendő és valóban egészséges vizet. Az egészséges kristálystruktúrával rendelkező természetes tiszta víz rendkívül fontos minden élő organizmus egészsége szempontjából.

OXIGÉNNEL TELI ÉLŐ VÍZ A CSAPBÓL,
ELEKTROSZMOGMENTES KÖRNYEZET…

KÖLTSÉGMENTES MEGOLDÁSOK a BOLYGÓNK ÉLŐVILÁGÁNAK EGÉSZSÉGE CÉLJÁBÓL.

Vizetek az élet elixírje, és tiszta állapotban képes lenne átváltoztatni testeteket…
képes lenne visszajuttatni az életerőt mindenbe, minden egyes sejtbe… és képes lenne tökéletes fizkumot biztosítani…
Mikos
A Víz Információtároló Képessége
A víz képes magában tárolni, illetve szétosztani információt, különösképpen fotonokat. A bio-fotonok gyenge elektromágneses hullámok. Minden sejt sugároz bio-fotonokat magából az életfolyamatok támogatására. Az egészséges és a sérült sejtek közötti különbség a bio-foton kibocsátásuk erőssége közti eltérés. A DNS instrukciókat küld a sejtek működéséhez, az őt körülvevő vízburkon keresztül. Energiánk kommunikál mindennel körülöttünk. Amikor testvizünk toxikus információkat, negatív frekvenciákat, elektroszmogot, stb… tárol magában, ez a kiegyensúlyozatlan energia megkezdi eltorzítani a DNS-ünkből kiáradó fényt, és így fog utasításokat adni sejtjeink számára. Ez a megzavart információátadás aztán rendellenességek, elváltozások, betegségek formájában kezd majd megnyilvánulni. Úgyhogy a víz minősége igencsak jelentős szerepet játszik fizikai, érzelmi, mentális, és spirituális egészségünk szempontjából egyaránt.
A Víz Energiája
A víz a föld alatt természetes állapotában egy élő organizmus. De amikor keskeny csővezetékekben kell haladnia, és számára természetellenes erőteljes kanyarokat kell tennie, akkor legyengül, és elveszíti vitalitását és természetes öntisztító képességét. Ily módon a víz elveszíti a vírusokkal és baktériumokkal szembeni védekezési mechanizmusát. A vizet revitalizálni kell, fel kell éleszteni, hogy helyreállítsuk természetes képességeit, és sokkal előnyösebbé váljon minden élő organizmus számára. Az Élő Víz képes semlegesíteni káros anyagokat és frekvenciákat, és rendkívüli előnyöket képes nyújtani számos tekintetben.
Nem a Víszűrő a Megoldás
Sok ember használ vízszűrő rendszereket. Míg a szűrés bizonyos esetekben hasznos lehet, azonban nem biztosít természetes vízstruktúrát és minőségi természetes élő vizet. A szűrt, vagy desztillált "tiszta" víz még negatív energiákat tárol magában, nem megfelelő a kristályszerkezete, nincs magas oxigéntartalma, valamint nincs harmonikus PH szintje sem. A szűrési eljárás ugyanis rontja a víz természetes szerkezetét, csökkenti a PH értékét, és a víz sajnos továbbra is "halott" marad. Ezért rendkívül fontos a víz revitalizálása, mivel kiemelkedően fontos a vizet megszabadítani minden negatív energiától, és visszaállítani természetes frissességét, és természetes kristályszerkezetét.
A Revitalizálás Fontossága
A revitalizálás sokkal fontosabb lépés a szűrésnél, vagy bármilyen kémiai tisztító eljárásnál. Élő Víz rendszereink megfelelő eszközök minderre. Ezek a vizek a felélesztésük által tisztulnak meg. A víz ismét egészséges Élő Vízzé válik, melynek PH értéke kiegyensúlyozódik, aktív oxigén szintje megemelkedik, ami létfontosságú a test megfelelő működéséhez. az Élő Víz a "halott" vízzel szemben természetes öntisztító képességgel rendelkezik, melyet testünkre is kifejt. Amikor az Élő Víz a csatornába kerül, ott is tovább folytatja tisztító mechanizmusait.
A Különbség Látható
Mikroszkóp segítségével jól látható a revitalizálatlan vízcsepp deformált struktúrája, míg egy Élő Víz cseppje szép szabályos struktúrával rendelkezik. Egy úgynevezett Kirlian fotózási eljárás segítségével úgyszintén látható, hogy egy revitalizálatlan vízcsepp körüli energiamező hiányos és kicsi, míg a revitalizált vízcsepp körüli energiamező nagy kiterjedésű, teljes, és egészséges. Bio-foton fotográfiával egy Élő Víz cseppje geometrikus mintázatban fraktál-holografikus ágakba rendeződik, úgyhogy lineáris fény terjed belőle több irányba. Az ilyen vizek erőteljes fénykibocsátással rendelkeznek, míg a revitalizálatlan vizeknek nincs, vagy rendkívül elenyésző a fénykibocsátásuk.
Stacks Image 2094
Revitalizálatlan víz SÉRÜLT Kristályszerkezete
Stacks Image 2096
Revitalizált víz EGÉSZSÉGES Kristályszerkezete

A Phitalizer Víz-Revitalizáló termékek képesek visszaadni az életenergiát a víz számára.

ESZKÖZÖK EGY JOBB ÉS TISZTÁBB ÉLETÉRT,
ÉS EGY EGÉSZSÉGESEBB KÖRNYEZETÉRT…

KÖLTSÉGMENTES MEGOLDÁSOK a BOLYGÓNK ÉLŐVILÁGÁNAK EGÉSZSÉGE CÉLJÁBÓL.

Termékeinkkel lehetőséget kínálunk életkörülményeink pozitív irányú megváltoztatására. Ezen eszközök és információk értékes megoldásokat nyújtanak mindenki számára. A Víz-Revitalizáló termékek egy belső védelemmel, az Elektroszmog Árnyékoló és Energia Átalakító termékek pedig egy külső védelemmel szolgálnak a negatív hatások ellen.
*** Termékeink a teljes értékű vegyes étrendet, az egészséges életmódot, és a hagyományos orvoslást nem helyettesítik. Valamint nem kívánunk jogot formálni egyik termékünkkel kapcsolatban sem arra, hogy azok gyógyhatásúak lennének. Azonban örömmel fogadjuk vásárlóink tapasztalatait, melyet megosztunk Önökkel a vásárlói visszajelzések fejezetben.
Azoknak ajánljuk, akik már nem kívánnak átmenni felesleges kiadásokon és kellemetlenségeken, és működőképes, hatékony, átfogó megoldásokat kívánnak. Termékpalettánk több szempontból is igazodik igényeikhez, mivel termékeink biztonságosak, természetes működésűek, hatékonyak, elektronikamentesek, nem igényelnek áramellátást, mindenki számára előnyösek, nem zavarják a felhasználók és azok környezetének életét. Így bízunk benne, hogy vásárlóink minden tekintetben elégedetten, és hosszú távon alkalmazzák termékeinket.

A felsorolt termékek kiemelkedő eredményekkel szolgáló praktikus eszközök, és a jelenlegi legkörnyezetbarátabb megoldásokat képviselik.

HATÉKONY, KÖLTSÉGMENTES, KÖRNYEZETBARÁT
VÍZ-REVITALIZÁLÓK, és ELEKTROSZMOG ELLENI ESZKÖZÖK…