FORRÁSVÍZ A CSAPBÓL

Vásárlói Visszajelzések

Az alábbiakban visszajelzések olvashatók vásárlóinktól, melyeket örömmel osztunk meg az oldalon. Bízunk benne, hogy az információk közzétételével további válaszokkal szolgálhatunk esetleges felmerülő kérdésekre a termékekkel kapcsolatban, és mindenki megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő eszközt.

OXIGÉNNEL TELI ÉLŐ VÍZ A CSAPBÓL,
ELEKTROSZMOGMENTES KÖRNYEZET…

KÖLTSÉGMENTES MEGOLDÁSOK a BOLYGÓNK ÉLŐVILÁGÁNAK EGÉSZSÉGE CÉLJÁBÓL.

Vizetek az élet elixírje, és tiszta állapotban képes lenne átváltoztatni testeteket…
képes lenne visszajuttatni az életerőt mindenbe, minden egyes sejtbe… és képes lenne tökéletes fizkumot biztosítani…
Mikos
Phitalizer Visszajelzések
- A Phitalizer WASSERHORN változatát alkalmazzuk. Minden nap elcsodálkozunk, amikor a pulton hagyott pohárban egy idő után meglátjuk azt a rengeteg oxigénbuborékot. A fotók különféle napokon lettek fotózva, ez is azt bizonyítja, hogy ez a jelenség mindennapos, nem csak alkalmi.
Stacks Image 2533
Stacks Image 2536
Stacks Image 2539
- Az alábbi képek a sima csapvíz (balra) és a Phitalizer ALPEN DIREKT revitalizáón átfolyatott (jobbra) csapvizet mutatják. Míg a csapvíz zavaros fehér színű jó ideig, ez valószínűleg a klór lehet, a Phitalizeren átfolyatva azonnal gyönyörű átlátszó és szagtalan is.
Stacks Image 2545
- A Phitalizer Alpen zuhany típusát használom és igazán meglepett a víz gyönyörű kristálytiszta látványa a kádban. Olyan, mint a tenger a görög szigeteknél a Kefalóniai részen. A hajók szinte lebegni látszanak a vízen, olyan kristály tiszta. Egészen más ez a látvány a normál megszokott csapvízhez képest. Az is tiszta, de így összevetve ez kristályosan csillogó és egyben olyan más az állaga is, tükörfényes és csillogó.
- A Phitalizeren keresztül átfolyatott víznél tapasztaltuk, hogy nem csípi a szemünket, ha belemegy. Eddig minden víz csípte a szememet, azt hittem ez a természetes. Gondolom ez a klór megváltozása miatt lehet, ami írva van a polaritásváltásról, de ez csak feltevés. Ez az első, hogy a víz nem csípi a szememet, nagyon kellemes érzés vele arcot mosni, az állaga is olyan selymes, nagyon jó. Az állatok fürdetésénél is jól jöhet, mert ott elkerülhetetlen, hogy ne érje a szemüket a víz. Egyébként nagyon finom lett az ivóvíz és a fürdővizünk is nagyon kellemes. Mi és a kutyák is sokkal többet iszunk belőle, mint előtte. És a kutyák nem vakaróznak annyit, nekünk sem száraz a bőrünk fürdés után. A hajam pedig sokkal jobb, sokkal lágyabb, természetesebb lett. Minden tekintetben szuper!
- A Phitalizer használata nagy előnyt jelent számunkra egész családunk tekintetében! A gyerekeknek is ízlik, ami egy igazán nagy dolog. Az iskolába ebből a vízből visznek magukkal, ezt isszák ott is. Fürdeni is imádnak, mert már nem szárad ki a bőrük, nem korpásodik a hajuk, és nekünk ugyanez a tapasztalatunk. A virágaink imádják az öntözést, ezzel a vízzel szebben, dúsabban nőnek. A párásító készülégünkbe is ezt tesszük, hogy az élő vízpára járja be a szobát, és könnyebb a párásító tisztán tartása is. Idővel így is van benne lerakódás, mivel ugye nem szűr, de sokkal könnyebben eltávolítható, szinte lepotyog a fűtőszálról. Az ételeink finomabbak és tartósabbak lettek. Jobban érvényesül a zöldségek, illetve a tea eredeti íze is. Leöblítve a saláta, rukkola, spenót stb. tovább frissek és ropogósak maradnak a hűtőben, egy vegetáriánus számára pedig ez nagyon fontos, mivel a zöldségek általában nem hosszú ideig eltarthatók. Mi mindannyian vegetáriánusok vagyunk, már a gyerekek is. Hát elég nehéz jó minőségű alapanyagokhoz jutni. A szomszéd barátunk is a mi vizünket issza egyenlőre, de abban már biztos, hogy hamarosan fog venni magának Phitalizer revitalizálót.
- Hihetetlen, köszönöm. Régóta nem láttam ilyen gyönyörűséges tiszta vizet tele buborékokkal. Forrásvizet hurcolásztunk ez idáig. Már az sem tetszett, hogy nehéz, és kicsit kanna íze van egy idő után. Egy külön program a beszerzése. Ez a kis "cső" pedig mindezt teljes mértékben helyettesíti. Ennyi buborékot egyáltalán nem tapasztaltam az említett forrásvízben, és egy idő után elég állott lett az íze. Most egyszerűen kinyitom a csapot és jobb víz jön belőle, mint amiért eddig oda voltunk. Friss, oxigéndús és imádja a testünk. A vízvezetékre szereltük, így fürdeni is tudunk ebben a szuper természetes vízben. A fürdés a másik csoda számunkra, kellemes, lágy, selymes, és tényleg sokkal tükröződőbb mint bármilyen víz eddig. Imádjuk csak nézni miközben a kádba merülünk. Egészen más közeg a megszokottnál. Tiszta és friss, csak ismételni tudom. Ajánlom mindenkinek, teljesen megéri az árát, ez hihetetlen.
- Köszönettel megkaptuk a rendelt terméket önöktől. Ajánlásra vettem meg egy ismerősöm által. Hát a várakozásokon felüli. Egy hete üzemeltük be és már a lábam vizesedése alább hagyott. Ha ez így megy tovább, teljesen meg leszek elégedve. Nem hittem volna, hogy ilyen megtörténik egy víztől. Az íze nagyon finom és frissítő hatású, sokat iszunk azóta belőle, mert kívánja a testünk. A mosogató alá betekerhető változat nagyon praktikus, mert nem is látszik. Ajánlani fogjuk a terméküket mindenkinek.
- Röviden összefoglalva vízszűrő modellt rendeltünk, mert ozmózis rendszerű vízszűrű van a konyhapultba beépítve. A telepítési ajánlat szerint be is iktattuk a rendszerbe. Kicsit féltem a beüzemelés bonyolultságától és, hogy valóban jobb lesz-e a vizünk. Hát megérte a fáradtságot - ez csak vicc volt, mert könnyű volt betenni. De tényleg jobb lett a vizünk. Eddig olyan natúr semmilyen ízű volt - én csak így hívom. Most meg, mintha ízt kapott volna, már sokkal jobban hasonlít az igazi vízhez, amire még emlékszem. A fiam is megissza. Neki mindig külön ásványvizet vettünk, mert csak azt volt hajlandó inni, ha vízről van szó. Szerencsére ez most így neki is ízlik. A tea sokkal aromásabb lett, a főttkrumpli ízletesebb, a friss élelmiszerek eltarthatósága pedig drámaian javult. A fürdővel folytatjuk, hamarosan, egy Wasserhorn típuson gondolkozunk, biztosan az is szuper lesz.
- A haj általában rugalmasabb és göndörebb lett, a bőrviszketés megszűnt. A víz íze egyszerűen finom és tényleg van benne buborék. Főtt ételek ízletesek, tovább elállnak, így nem megy pocsékba belőle. Tészták rugalmasabbak, sokáig nem romlanak. Csak azt mondhatom sok a pozitív változás, érdemes volt megvenni.
- Törzsvásárlójukként már mindent kipróbáltunk. Az összes termékkel elégedettek vagyunk. A nyaralóba szereltettük be a DIREKT fő vezetékes változatot. Ez az új rendszer minden eddiginél még jobb. A növényzet láthatóan meghálálja, minden csak úgy zöldell, burjánzik. Az öntözőrendszerre is rá lett kötve és csodálatos azt az esőillatot érezni, amikor megindul az öntözés. A friss eső illata mindig magával ragadott. Visszatérve a személyes tapasztalatokra, a Phitalizer víz íze számomra a világon a legjobb azok közül, amiket megtapasztaltam. Egy igazi íz, nincs benne kompromisszum. Nem érzek mellékízt, egyszerűen csak a tiszta, üdítően friss, kis buborékokkal teli szép tiszta csillogó vizet. - az ember úgy érzi, mintha tényleg egy forrásból merítette volna. Öröm vele arcot mosni. Az állaga igazán kellemes, már csak egy dézsa kellene a természetesség fokozásához. Különös látvány a kádban, valami más, mint amit eddig láttam. Olyan különleges a felülete és a hullámzása, minden olyan rendezett, kristályos, csillogó, de nem tudom megfogalmazni. Hamarosan a jakuzziba is bekerül, és ahogy én látom, szerintem egy gyógyfürdőnk lesz a nyaralónkba… A kis veteményes kertemben is alkalmazom, és látni, hogy ropogósabbak és tartósabbak lettek a zöldségek. Tapasztalataim szerint tényleg ez a revitalizálók csúcsa, mert mindegyik termékük nagyon jó, de ez valami külön extrával bír.
- A Phitalizer egy nagyon különleges termékük. Jóval olcsóbb, mint a Skandináv Élő Víz-Rendszerek típusú revitalizálójuk, és mindez mellett még finomabb vizet állít elő véleményem szerint. Ráadásul úgy látom már nagyon sokféle változat létezik, így senki sem szenvedhet hiányt belőle. Én az elsők között teszteltem, és mivel már van tapasztalatom a másik termékkel, jobban össze tudom hasonlítani a kettőt. Véleményem szerint, - és ezt mások is osztják velem - a Phitalizer víz íze még finomodott a másik rendszerhez képest. Még jobban hasonlít a forrásvízre. Szerintem nem olyan extra lágy, hanem épp amilyen kell, hogy legyen. Frissítően kellemes állagú és több benne a szemmel látható oxigénbuborékok száma. Ez mindenképpen előrelépés a régebbi rendszerükhöz képest, ami eleve nagyon jó volt. Ha most venném meg mindenhová, egyértelműen a Phitalizert választanám, és nem az ára miatt. Szerintem nagy sikere lesz, kívánom, hogy az legyen és minél több családba eljusson, és élvezzék annak rendkívüli előnyeit egészségük terén is…
- Energetikailag megmértem a Phitalizer Víz-Revitalizáló képességeit és azt tapasztaltam, hogy ilyen magas energiaszintet még egy víznél sem mértem! Van valami rendkívüli ebben a termékben. Látványra is jól megfigyelhető a rendezett és csillogó kristályos állaga, és mindenképpen erőteljesen tükröződik, ami nagyon jó paramétereket, erőteljes fénykibocsátást jelez. Ízlelése abszolút kellemes, jó ízű, friss. A szervezetnek pont ilyen vízre van szüksége, és sajnos nagy hiány van az ilyen vízminőségből. Aki csak teheti, érdemes egy Phitalizert beszereznie, akár a legolcsóbbat is, mert már az is rendkívüli módon feljavítja az átfolyatott vizet. Jó egészséget kívánok!
- 1 hét után még mindig friss a saláta. Kb. egy hete vettem ezt a salátát, és az élő víznek köszönhetően még mindig ilyen gyönyörű friss maradt. Máskor ezt a hagyományos salátát mindig 1-2 nap alatt meg kellett enni, mert különben elfonnyadt és összeesett. Hát érdemes megnézni, hogy most mit csinál, pedig csak egyszer mostam le, mielőtt betettem a hűtőbe. Az összes zöldségem és a gyümölcsök frissek, és sokkal könnyebb tisztán tartani a lakást is, én pedig jól érzem magam.
Stacks Image 2798
- Az ételek 1 hét után is frissek maradnak. Az egyik vásárlói visszajelzésben azt olvastam, hogy érdemes betenni a hűtőszekrénybe egy kis edényt élő vízzel, hogy párologhasson. Én is megcsináltam, be tettem a sarkába, küldök is egy képet róla. Régóta alkalmazok élő vizet, és már többször megtapasztaltam, hogy az ételek sokkal tovább frissek maradnak a hűtőszekrényben, de most sikerült le is fényképeznem - eddig mindig elfelejtettem, csak később jutott eszembe, hogy le lehetett volna fényképezni őket. Most végre sikerült. A küldött képen egy kis maradék tészta van lefényképezve, amit 1 hét után vettem ki a hűtőből. Látható, hogy teljesen jól néz ki, még meg sem barnult, és az illata pedig teljesen olyan volt, mint amikor megfőztem. Természetes élő vízzel lett főzve, a hűtőben pedig ott van a kis párologtató edény is. Készítettem egy másik képet is egy feldarabolt ananászról, amit fogyasztás előtt élő vízzel mostam le, majd a maradékot betettem a hűtőbe, csak ott felejtettem 1 hétig, mint a tésztát is. Nem túl nagy kedvvel vettem ki a hűtőből, mert már jártam úgy az ananásszal, hogy elég kellemetlen szaga lett és kissé nyálkássá vált, miután a hűtőben felejtettem, erjedésnek indult. Amikor ezt a mostanit kivettem, tényleg meglepett, hogy kellemes ananász illata volt és egészen jól nézett ki, csak a teteje kiszáradt egy kicsit. Remélem, hogy ezekkel a képekkel hozzájárulhatok az élő víz képességeinek a népszerűsítéséhez, és ha látjuk, hogy a romlandó ételekkel mire képes, akkor elgondolkodhatunk, hogy a testünkbe felszívódva milyen jótékony hatással is bírhat...
Stacks Image 2804
Stacks Image 2809
Stacks Image 2811
- Azt vettük észre, hogy a kád falára kiülnek az apró kis oxigénbuborékok. Ez csodás élmény számunkra, mert eddig ilyet még nem láttunk. A képrészleten a kád fala látható a sok apró kis buborékkal. Egy idő után, egyébként még sűrűbben alakulnak ki a buborékok. Persze ugyanezt tapasztalni a vizespohárban is, de a kádban még szokatlanabb. Amikor fürdünk, nem csak a kád falán látjuk ezeket a kis buborékokat, hanem a bőrünkön is. Igazán különleges látvány a bőrünkön látni az apró buborékokat. Viráglocsoláskor amikor átfolyik a víz a cserépen és megjelenik a kis tálkában, akkor is ugyanezt tapasztaljuk, hogy tele van apró kis buborékokkal. A növények élő vízzel való permetezése során pedig igazi friss esőillatot érzünk. Ezen kívül, a vízivás során azt kezdtük el tapasztalni, hogy a vizeletben is rengeteg buborék jelenik meg.
Stacks Image 2814
- Komplett megoldást nyújt a víztisztításra. Nagyon örülök, hogy eljuttatták hozzám ezt a különleges, és meg kell mondjam, hogy igen hatékony víztisztítót. Egészen jól érzem magam mióta az élő vizet fogyasztom, és valóban sokkal többet tudok belőle inni, gond nélkül megvan a napi 3 liter, mert könnyűnek érzem az elfogyasztását. Amit ebben a nagy melegben furcsának éreztem az volt, hogy nem izzadtam annyira mint régen, amikor más víztisztítón keresztül fogyasztottam a vizet. Ebből arra következtetek, hogy nagyon jól beépül a szervezetembe és már nincs annyi méreganyag a testemben, ami a bőrömön keresztül távozhatna. Bámulatosan letakarította a vízkövet, és az egész lakásomat sokkal tisztábbnak érzem, mióta ezzel a vízzel takarítok. Ami számomra különösen vonzóvá tette ezt a víztisztítót és az árát az az, hogy komplett megoldást nyújt a víztisztításra. Végre ezt nem csak kizárólag ivásra lehet használni, mint a legtöbb víztisztítót, hanem lehet benne fürödni, mosogatni, mosni és lehet vele kertet locsolni is. Ami számomra fontos, mert szerintem a természetet nem lehet a végtelenségig kihasználni, nekünk embereknek ideje törlesztenünk a Földanya felé. Még egyszer megköszönve, minden jót kívánok!
- A küldemény megérkezett, pár napja be is üzemeltük. A tavak vizét pótoljuk és a berendezésen keresztül folyik beléjük. Pár nap után úgy tűnik, hogy a víz sokkal csillogóbb mint volt. Halak tekintetében még nem látok változást, de az úszó tó teljesen tiszta lett, a halastó pedig csillogósabb.
Energia Átalakító Visszajelzések
- Sokkal jobban alszom, amióta megvásároltam. Viszem magammal mindenhová, szerintem jobban alakulnak a dolgok minden irányban, de lehet, hogy csak beképzelem, bár nem mindegy, ha jobb lett minden?...
- Hálás köszönetünket fejezzük ki a termékek iránt! Köszönjük, hogy megismertették és lehetővé tették számunkra egy ilyen eszközhöz való hozzájutást. Településünkön a szokásos durva viharok egy szempillantásra megszűntek az elhelyezését követően! Nálunk minden vihar erősség minimum 2-3 szorosa volt, és most "normális", már amennyire a most zajló viharok normálisnak tekinthetők. Mindenesetre nincsenek kirívó eseteink, nem szereplünk a hírekben, és ez felbecsülhetetlen ajándék számunkra, családom, és szerintem a település többi lakója számára is. Csak ők még nem tudják mi miatt változott ez meg, de a lényeg, hogy megtörtént. Az 5LT-s TORONY Harmonizert vettük, és mellé még 7X nevű kicsiket, ezeket a kertben elástuk több helyen, meg a lakásba is tettünk sarkokba, ahogy javasolták. Nem tudom, hogy ez mostanában eleve így van-e, de az égboltot is sokkal tisztábbnak látom a korábbiakhoz képest. Többször megjelenik a kék ég, amit már nagyon régóta nem láttunk. Mi nagyon jól alszunk, a gyerekek is, Szóval hálás köszönetünk érte! Minden jót kívánunk mindannyian, és remélem nagyon sok helyre eljutnak ezek az áldott dolgok, az emberek nem tudják meg addig mit veszíthetnek nélkülük, amit egyébként nem kellene elveszíteniük.
- Néhány hete vásároltunk öt darab minit. Első este letettük az ágy lábaihoz, és egyet középre. Számunkra hihetetlen dolog történt. Eddig mindig lefagyott a lábunk, de mostantól már nem. Végre vége. Sokkal nyugodtabban alszunk, nem fázik a végtagunk, és még jókat is álmodunk, vagy egyáltalán nem álmodunk. Eddig rengeteg rossz álmunk volt, ami reggelre teljesen lefárasztott és a kedvünket is elrontotta. Ez megfizethetetlen, köszönjük. Hihetetlen, hogy már az első naptól kezdve ezt tapasztaljuk...
- Vásároltam egy 18M-et és egy Mini-t. Nagyon szépek, jó rájuk nézni. A hangulatom jobb lett, és amit rögtön megfigyeltem, a kisfiam már nem fél este a sötétben. Sokkal nyugodtabb ő is és jobban alszik. Mi is a férjemmel. A Mini-t viszem a munkahelyemre is. Amit megfigyeltem, utazáskor már nem szokott megfájdulni a metrón, villamoson a fejem, a munkahelyemen pedig jobb lett a hangulat, a negatívabb emberek pedig maguktól elmentek. Egyszerűen kitisztult a közeg. A kollégám az ajánlásomra vett egy 25M-et, és sok év utáni sikertelen próbálkozásokat követően, végre teherbe esett. Hihetetlen, hogy mikre képesek a pozitív energiák. Nem tudom, valahogy visszatért az önbizalmam, sokkal céltudatosabb vagyok, és pozitívabban kezdtem el látni a dolgokat, csodálatos...
- Van egy 25M+4MINI csomagom, és nagyon boldog vagyok. Az első naptól kezdve, a rendszeres lábfájásom elmúlt, azóta nem tért vissza. Ez számomra egy akkora öröm, hogy már ezért érdemes volt az energia átalakítókat megvásárolnom. Sok évi szenvedés egy szempillantás alatt megszűnt. Ha valaki ilyennel küzd, csak ajánlani tudom. De van még más is. Nyugodtabb vagyok és ez mindenkinek jobb így. Biztos az egyik oka a fájdalmam megszűnése, de szerintem kipihentebb lettem, ami az idegrendszeremre is jó hatással van. Észrevettem, hogy a szomszédban sincs rendszeres veszekedés azóta, hogy idekerültek az átalakítók. Nem tudom, hogy ők éreznek-e valami változást, de ez is nagy szó, mert időnként már nagyon idegesítő volt az állandó perlekedés. Egyszóval, csodás. Köszönöm a családom nevében is, hogy segítettek hozzájutni a berendezésekhez. Nagyon hatásosak, egyáltalán nem pénzkidobás. Mindenkinek csak ajánlani tudom...
- A “kristálypajzs” tökéletes. Egy nyugodtabb életünk kezdődött. A gyerekek szépen alszanak, nincs sírás, forgolódás, rendszeres rémálmok azóta. Hálát asok istennek, hogy rávezetett és megvettem. Mi is nyugodtabban alszunk, köszönjük ajánljuk másoknak is...
- 50M-es, 25M-es, és XS átalakítókat vettem, és áldom magam érte. Biztos hihetetlennek tűnik annak aki nem tapasztalta, de tényleg nagyon sokat segít az életben. Azóta nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok, és szerintem azok is, akikkel találkozok. Jobb lett a társammal a viszonyom, a munkahelyemen is jobban érzem magam, és úgy általában jobb minden. Nincsenek félelemmel teli gondolataim, elmúlt a depresszióm, sokkal vidámabb vagyok. Tudok ismét nevetni. A fizetésem nem lett magasabb, de jól alakulnak a dolgok, visszakaptam a régi vidámságomat és ez mindent megér. Érzem, hogy az életem mostantól jó irányba terelődik, köszönöm a lehetőséget...
- Ott szeretném elkezdeni, hogy nem hittünk az ilyen dolgokban. Olvastam már számtalanszor a hirdetést a Zöld Újságban, de nem nagyon hittem benne. Több év után azonban egy ismerősömnél találkoztam az energiaátalakítókkal és felismertem őket. Kérdeztem a tapasztalatait és nagyon jókat mondott. Megbeszéltük a férjemmel és végül vásároltunk egy 50 méterest. Életünk egyik legjobb döntése volt. Nagyon sok jó dolog történt velünk azóta és mintha elkerülnének a szerencsétlenségek, amikből előtte volt részünk rendesen. Sokkal jobban érezzük magunkat, visszatért az életkedvünk. Az anyósommal sincsenek rendszeres viták, a gyerekek nyugodtabbak, a szomszéd gyerekei sem hangoskodnak. Egyszerűen kitisztult minden körülöttünk. Nagyon érdekes, hogy például a szomszédnál ez úgy jelentkezett, hogy először nagyon durván viselkedtek, mint még soha. Meg is ijedtünk, hogy ez nem lesz jó így, de aztán pár nap múlva lecsengett a dolog és azóta is normálisnak mondhatók. Ez egy áldás, mert teljesen kikészíti az embert egy zajos szomszéd. Szóval elmondhatom, hogy jó dolgok történnek, amióta velünk vannak a szerkezetek. Igen, ugyanis nem álltunk meg az 50-esnél. Már van piramisunk és minink, valamint XS-es is. Csak ajánlani tudom mindenkinek, biztos, hogy jó döntés megvásárolni...
- Volt egy balesetem gyerekkoromban, csonttörés. Viszont úgy alakult, hogy valami nem állt helyre rendesen, mert azóta rendszeresen fájt a törés helye és ez igencsak megkeserítette az életemet. 50 éves vagyok, közel 40 éve ezzel szenvedek. Vagyis csak szenvedtem, mert amint letettem éjszakára a két darab Energia Átalakító kristálypajzsot az ágy alá, az életem megváltozott. Kicsit megijedtem, mert fura szűró fájásokat kezdtem el érezni a törés helyén. Ez nagyjából 10 perces szünetekkel egy órán át tartott, de egyre alacsonyabb intenzitással. Ezt követően sikerült elaludnom, és mintha egy új világba csöppentem volna. Másnaptól megszűnt a rendszeres fájdalom. Vége a szenvedésnek, ami már több tíz éve kínzott. Nem hittem volna, nem ezért vettem, de többet kaptam annál, mint amire számítottam. Ezen kívül persze más jó dolgok is történtek, mint pl. nyugodtabb vagyok, nincsenek kényszerképzeteim, nem fázom a lakásban, újra van kedvem könyvet olvasni, és elkezdtem vezetni megint. Volt egy erős negatív tapasztalatom, ezért hagytam abba, de most úgy érzem újra teli vagyok pozitív gondolatokkal és vezetek megint. A kocsiba is tettem egy 18M-es átalakítót és két minit...
- A kis szerkezet jobbá tette az életünket, sokkal nyugodtabbak vagyunk. A lányom depressziója fél év múlva elmúlt, pedig elég reménytelennek tűnt. Sok minden sínre került az életünkben, nagyon jó döntés volt megvenni az energia átalakítót...
- Akinek kétségei lennének, csak megerősíteni tudom, hogy életünk legjobb döntése volt megvásárolni a revitalizálót és hozzá az 50 méteres hatóerejű energia átalakítót. Tényleg minden bebizonyosodott, ami le volt írva róla. Úgy érezzük megtisztultunk és a környezetünk is. Sokkal jobb a közérzetünk, elmúltak a rendszeres fejfájásaink, nem zavar a számítógép, a mobiltelefon, és még kreatívabbak is vagyunk. Ez fontos, mert a munkánk elválaszthatatlan részét képezi. Nem tudom, hogy köze van-e hozzá, de a munkában is sikeresebbek vagyunk, sok ajánlást kapunk és többen kérik a szolgáltatásainkat is. Szerintem a negatív blokkok feloldódtak, végtére is elvileg ezt teszik az energia átalakítók. És bebizonyosodott, hogy teszik a dolgukat valóban. A kislányunk nyugodtabban alszik, és a nem tudom, de észrevettük, hogy a szomszédban is nagyobb nyugi van azóta. Végül is a hatósugárba bőven benne vannak. Nekünk bevált minden tekintetben...
- Az energia átalakító, amit megvásároltam, egy igazi nyugodt teret biztosít. Nem érzem a korábban tapasztalt negatív érzeteket, nem gyötörnek a pesszimista gondolataim, és jól érzem magam. Olyan, mintha megszabadultam volna hatalmas lelki terhektől...
- A Harmonizer Exenz Lélekpajzs számomra felbecsülhetetlen dolgot tett: megmentett a folyamatos depressziótól és halálfélelemtől. Eleve hipochonder vagyok, vagyis inkább mondhatom már múltidőben voltam. Nem tudom hogy csinálja a kis szerkezet, de hihetetlenül hatékonyan működik. Ez az első ilyen energia átalakítóm, de vásárolok torony típusút is, csak gondoltam amit ez tud az jelenleg legfontosabb számomra. De nincsenek kétségeim, a torony is hamarosan ide kerül. Kívánok Önöknek is jó egészséget és sok sok sok igaz szeretetet!
- Sokszor féltem a lakásban egyedül, olyan érzetem volt, mintha valaki figyelne, de nem láttam senkit. Rettegtem egyedül lenni. Mindez szerencsére megszűnt, nem érzem már azt a rettenetes érzést, ki merek éjjel a sötétben menni, egyszerűen felszabadultam, ez megfizethetetlen. Áldás a termékekért...
- Három hónapja vettem a HARMONIZER EXENZ LX 528 LÉLEKPAJZSOT kineziológus és SVT terapeutám tanácsára. Régi lelki traumák jöttek ki rajtam fizikai formában, ezek hatékonyabb és gyorsabb feloldása miatt vettem. Már az első napon jelentkeztek bizonyos pozitív hatások. Az érintett területen erős forróságot, melegség érzetet tapasztaltam. Viszonylag gyorsan el kezdett javulni a problémám, ami egyébként hónapok óta húzódott és előtte nem javult. Az első héten nagy javulást tapasztaltam, azóta pedig lassabb, de folyamatos jellege van. Használom szék és ágy alatt, illetve rárakom a problémás területre, ahol pár perc után izom remegést tapasztalok, majd lazulást. Ha a szívemre teszem, nagyon pihentető a szundikálás. A vizemet sokszor rajta tartom, hogy meg is igyam a rezgését. Volt egy időszak amikor erőteljes feldolgozó álmaim is voltak amikor vele sziesztáztam. Pár napja érkezett meg a 3LT+ tornyom, kíváncsian várom a 2 hatását együtt…
- 5LT torony terméket vásároltam 4 kicsivel (4x7X). A torony a hálószoba sarkában lett elhelyezve, ahogy megbeszéltük, a kicsik pedig a lakást határóló falak sarkaiban. Amióta itt van, semmilyen drasztikus időjárás nem volt itt, pedig mostanában van sok furcsa vihar, de nálunk - és a településen - semmi. Odébb hallottunk viharkárokról, az ország távolabbi részén sokkal durvábbakról is. Nem tudom 100%-ra, hogy mindez a szerkezetnek köszönhető-e, de az biztos, hogy minket minden ilyen elkerült. Köszönjük a segítséget, a kedves tájékoztatást. Azóta is ajánljuk ismerőseinknek, remélem minél többen vásárolnak, párról már tudok és nekik is jók a tapasztalataik. Annyit a nevükben is elmondhatok, hogy sokaknak megváltozott az életük a beszámolóik alapján, természetesen pozitív irányba. Talán majd írnak ők is egy rövid tájékoztatást, és ösztönzöm rá őket, mert a visszajelzések nagy segítséget jelenthetnek az érdeklődők számára. Ha tudunk, segítünk. Mi ezzel próbálunk bátorítani mindenkit, hogy érdemes kristálytornyot vásárolni. Így talán jobbá tehetjük a jelenlegi sok sok kellemetlenséget, és a világ, de legalábbis környezetünk és a benne élők élete jobbá válik.
- 2022. január 4. napján érkezett meg a torony (Harmonizer 5 LT+ sungit piramis extra) és a Fényhozó, mely meteorit darabkát tartalmaz. Kicsomagoltuk és a Fényhozó azonnal rákapcsolódott a 3. szememre és rögtön felvette a kommunikációt velünk. Kicsomagoltuk, egy onix lapra helyeztük és köré raktuk az ajándékként kapott 6 db harmonizer 7X extrát. Utána citrinekkel, rózsakvarccal, hegyi kristály csúcsokkal, csaroittal és ametrinnel egészítettük ki a kört. Meditációban történő kapcsolódás során néhány információt átadott nekünk a torony: Programozható információkkal, melyeket felerősít, amennyiben nem megfelelő a programozás a bevitt információt megfelelő frekvencia tartományba alakítja és a körülményeket harmóniába hozza a céljainkkal. Ha a céljaink kívül esnek azon a frekvencia tartományon amelyre programozták, akkor egyszerűen kikapcsol. Ezért nem használható mások kárára, akkor programozható újra, ha azok az információk bizonyos frekvencia felett vannak. 1. Segíti a könnyebb gondolkodást, fejleszti a problémamegoldó képességet; 2. Tisztítja a tobozmirígy kristályos szerkezetét.; 3. Élelmiszer programozására alkalmas, amit úgy ér el, hogy a réz csövek tetejére helyezett edénybe kérhetjük, hogy a torony juttassa át a számunkra megfelelő ásványi anyagok mátrixát. Ez nem helyettesíti, hogy ne vigyünk be ásványi anyagokat és vitaminokat, hanem abban segít, hogy a szervezetet előkészíti ezek felismerésére és tárolására. Sokszor a szervezet nem tudja hatékonyan felismerni és tárolni a bevitt anyagokat, magyarul az információk újraharmonizálását segíti elő azokban, akikben a megfelelő tudati szint megvan. 4. Asztráltest utazásra alkalmas, rajta keresztül lehet kapcsolódni magasabb dimenziókhoz és felkészti a lelket a könnyebb távozásra a földi létből. - Végeredményben a torony egy spirituális segédeszköz és útmutató egy jobb élethez.
Stacks Image 2884
Stacks Image 2893
Stacks Image 2887
Stacks Image 2895
Stacks Image 2890
Árnyékoló Textil Visszajelzések
- 5 évvel ez előtt egy új lakásba költöztünk. Nagyon kellemes helynek tűnt. Arra lettünk figyelmesek, hogy rendszeresen elég kellemetlenül fáj a fejünk. Nem tudtuk mire vélni a dolgot. A fájdalomcsillapítók rendszeres vásárlói lettünk. Időközben a szomszéd ház tetejét átalakították, lebontottak róla valamilyen szerkezetet. Na akkor történt a felfedezés, ugyanis megláttuk mi volt mögötte. Hát egy komplett mikrohullámú antenna rendszer, aminek az egyik fele tulajdonképpen pont ránk irányul. Utána olvastunk az elektroszmog hatásainak, és egyből arra gondoltunk, hogy érdemes lenne valahogyan megvédeni magunkat ettől, mivel elköltözni, ha nem szükséges, akkor nem akarunk innen. Keresgélés közepette találtunk rá az önök oldalára. Részletes beszélgetésünket követően első lépésben vettünk az egész antenna felöli falat beborító méretben az egyik szobára organza függöny elektroszmog árnyékolót. Az önök ajánlásával vettünk hozzá műanyag plafonra szerelhető karnis sínt, így faltól falig tudtuk tenni az árnyékolót, és el is tudjuk húzni, ha akarjuk. Hát a sejtésünk beigazolódott, amint felszereltük, egy csapásra megszűnt a kínzó rendszeres esti fejfájásunk. Ez hihetetlen, de tényleg rengeteget segít. Ez követően megvettük a nappalira is az anyagot, már ott is van faltól falig. Szerintem ez kihagyhatatlan. Köszönjük, vége a fájdalomcsillapítók folyamatos szedésének.
- Üdvözöljük! Ahogyan azt megígértük, összeírtuk a tapasztalatainkat a tapéta és a függöny árnyékolókkal kapcsolatban: Családi házban lakunk, a szomszédunkban egy nagy antennatoronnyal, ami szerencsétlenségünkre minket is ér. Alvásproblémáink voltak, és feltehetőleg ebből eredően is, stresszesek voltunk nagyon. A családból kettőnknek a szeme mindig égett, a lányom pedig fejfájásra panaszkodott. Ráadásul elkezdtünk allergiásak is lenni. Hála istennek, megvettünk kétféle anyagot, amiből a tapétát a padlástérbe felszögeltünk az egyik tetősíkra. Nekem nem nagyon tetszett így, később lambériát tettünk rá. Jó tapasztalatainkból eredően a biztonság kedvéért később a másik oldalra is tettünk, ezt is beborítottuk a lambériával. Persze mielőtt feltettük a lambériát, egy két hónapig teszteltük az anyagot, de azt kell mondanom nagyon is bevált. A szemszárazságunk elég hamar megszűnt, a fejfájás pedig másnaptól el is múlt a lányomnál. Ő volt leginkább kitéve a sugárzásnak, mert a tetőtérben lakik. Sokkal jobban alszik az egész család, egyszerűen érezzük, hogy jobb lett a közeg is. Az ablakokra az organza függönyárnyékolót tettük fel. Mi nem bántuk meg annak ellenére, hogy 200.000 Ft-ot költöttünk rá, de megérte. Mit kaptunk ezért a pénzért? Nyugalmat, pihentető alvást, egészséget... Mindenkinek ajánlom. Köszönet érte.
- Szuper az anyag, jobban alszom én is és mások is, még venni fogok belőle. A padlóra tettem padlószőnyeg alá, és az ablakokra is. A gyerek nyugodtabb, nem sír annyit. Én is sokkal kipihentebb vagyok, megérte.
- Ez a réz nagyon különleges atmoszférát teremt. Szerintem már a jelenléte is segít. Tettünk belőle a matrac alá és az ablakokra is. Végre át tudjuk aludni az éjszakát és kipihentebben ébredünk. Első naptól kezdve ez megváltozott, úgyhogy ennek tulajdonítjuk a jó hatást. A feleségem éjszakai végtagfájdalmai megszűntek és nem érzi hidegnek sem.

A Phitalizer Víz-Revitalizáló termékek képesek visszaadni az életenergiát a víz számára. - Az Energia Átalakító termékek harmonizálják a teret, semlegesítik a negatív energiákat. - Az Elektroszmog Árnyékoló Textilek segítenek kiküszöbölni a mikrohullámokat és a rádiófrekvenciákat.

ESZKÖZÖK EGY JOBB ÉS TISZTÁBB ÉLETÉRT,
ÉS EGY EGÉSZSÉGESEBB KÖRNYEZETÉRT…

KÖLTSÉGMENTES MEGOLDÁSOK a BOLYGÓNK ÉLŐVILÁGÁNAK EGÉSZSÉGE CÉLJÁBÓL.

Termékeinkkel lehetőséget kínálunk életkörülményeink pozitív irányú megváltoztatására. Ezen eszközök és információk értékes megoldásokat nyújtanak mindenki számára. A Víz-Revitalizáló termékek egy belső védelemmel, az Elektroszmog Árnyékoló és Energia Átalakító termékek pedig egy külső védelemmel szolgálnak a negatív hatások ellen.
*** Termékeink a teljes értékű vegyes étrendet, az egészséges életmódot, és a hagyományos orvoslást nem helyettesítik. Valamint nem kívánunk jogot formálni egyik termékünkkel kapcsolatban sem arra, hogy azok gyógyhatásúak lennének. Azonban örömmel fogadjuk vásárlóink tapasztalatait, melyet megosztunk Önökkel a vásárlói visszajelzések fejezetben.
Azoknak ajánljuk, akik már nem kívánnak átmenni felesleges kiadásokon és kellemetlenségeken, és működőképes, hatékony, átfogó megoldásokat kívánnak. Termékpalettánk több szempontból is igazodik igényeikhez, mivel termékeink biztonságosak, természetes működésűek, hatékonyak, elektronikamentesek, nem igényelnek áramellátást, mindenki számára előnyösek, nem zavarják a felhasználók és azok környezetének életét. Így bízunk benne, hogy vásárlóink minden tekintetben elégedetten, és hosszú távon alkalmazzák termékeinket.

A felsorolt termékek kiemelkedő eredményekkel szolgáló praktikus eszközök, és a jelenlegi legkörnyezetbarátabb megoldásokat képviselik.

HATÉKONY, KÖLTSÉGMENTES, KÖRNYEZETBARÁT
VÍZ-REVITALIZÁLÓK, és ELEKTROSZMOG ELLENI ESZKÖZÖK…