ÉLŐ VÍZ, ELEKTROSZMOG VÉDELEM

Kapcsolat

A Porthologos Kft. több mint 15 éve foglalkozik Víz-Revitalizáló rendszerekkel, Elektroszmog elleni Védelemmel, és energetikai védelem tekintetében Térharmonizáló eszközökkel.

Termékeink értékesítése nem hagyományos bolti kereskedelem útján, hanem elektronikus (e-mail, fax, telefon) úton történő megrendelés alapján, megbízható postai (Magyar Posta Zrt.) kiszállítással, illetve országon kívül nemzetközi szállítmányozó vállalat (DHL, DPD) közreműködésével történik. Személyes átvételre a megrendelés elektronikus úton történő leadását követően előre egyeztetett időpontban és helyszínen tudunk lehetőséget biztosítani.
Email Cím
- Általános információk: info@phitalizer.hu
Telefonszám
- Általános információk / Megrendelés: +36 (30) 964 7333 (H-P: 12-18 óráig)

Igény esetén,

SZÍVESEN VÍSSZAHÍVJUK

Postacím
- PORTHOLOGOS Kft. (1117 BUDAPEST, Fehérvári út 54-56/A.) - csak postacím, ügyfélfogadás nincs

***Termékeink értékesítése nem hagyományos bolti kereskedelem útján, hanem ELEKTRONIKUS (e-mail, fax, telefon) úton történő MEGRENDELÉS alapján, KISZÁLLÍTÁSSAL történik. Személyes átvételre kizárólag a megrendelés elektronikus úton történő leadását követően előre egyeztetett időpontban és helyszínen tudunk lehetőséget biztosítani.
Üzemeltető Adatai
- Név: PORTHOLOGOS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

- Internet elérés: www.phitalizer.hu / www.porthologos.hu

- Székhely: 1117 BUDAPEST, Fehérvári út 54-56/A.

- Cégjegyzékszám: Fővárosi Cégbíróság 01-09-876677

- Adószám: 13853073-2-43

- EU ID: HU13853073

- Kamarai Tagság: BKIK

- Webtárhely Szolgáltató: Nethely Kft. (1115 BUDAPEST, Halmi u. 29.)
Fizetési Lehetőségek
- Banki Átutalás

- Készpénzes Fizetés

- Utánvét esetén Bankkártya vagy Készpénz

ESZKÖZÖK EGY JOBB ÉS TISZTÁBB ÉLETÉRT,
ÉS EGY EGÉSZSÉGESEBB KÖRNYEZETÉRT…

KÖLTSÉGMENTES MEGOLDÁSOK a BOLYGÓNK ÉLŐVILÁGÁNAK EGÉSZSÉGE CÉLJÁBÓL.

Termékeinkkel lehetőséget kínálunk életkörülményeink pozitív irányú megváltoztatására. Ezen eszközök és információk értékes megoldásokat nyújtanak mindenki számára. A Víz-Revitalizáló termékek egy belső védelemmel, az Elektroszmog Árnyékoló és Energia Átalakító termékek pedig egy külső védelemmel szolgálnak a negatív hatások ellen.
*** Termékeink a teljes értékű vegyes étrendet, az egészséges életmódot, és a hagyományos orvoslást nem helyettesítik. Valamint nem kívánunk jogot formálni egyik termékünkkel kapcsolatban sem arra, hogy azok gyógyhatásúak lennének. Azonban örömmel fogadjuk vásárlóink tapasztalatait, melyet megosztunk Önökkel a vásárlói visszajelzések fejezetben.
Azoknak ajánljuk, akik már nem kívánnak átmenni felesleges kiadásokon és kellemetlenségeken, és működőképes, hatékony, átfogó megoldásokat kívánnak. Termékpalettánk több szempontból is igazodik igényeikhez, mivel termékeink biztonságosak, természetes működésűek, hatékonyak, elektronikamentesek, nem igényelnek áramellátást, mindenki számára előnyösek, nem zavarják a felhasználók és azok környezetének életét. Így bízunk benne, hogy vásárlóink minden tekintetben elégedetten, és hosszú távon alkalmazzák termékeinket.

A felsorolt termékek kiemelkedő eredményekkel szolgáló praktikus eszközök, és a jelenlegi legkörnyezetbarátabb megoldásokat képviselik.

HATÉKONY, KÖLTSÉGMENTES, KÖRNYEZETBARÁT
VÍZ-REVITALIZÁLÓK, és ELEKTROSZMOG ELLENI ESZKÖZÖK…