ELEKTROSZMOG VÉDELEM

Elektroszmog Árnyékoló Textilek

Az elektroszmog Árnyékoló Textilek blokkolják a mikrohullámokat, mint pl. a mobiladó tornyokból, okos-mérőkből, WiFi eszközökből… érkező sugárzások. Lehetséges általuk bankkártyák távoli hozzáférésének megakadályozása, jelmentes szobák kialakítása egyaránt. Árnyékoló textiljeink elsődleges felhasználási területe a nemkívánatos rádiójelek és mikrohullámok visszatükrözése. Ha egy szoba teljesen be van borítva ezzel az anyaggal, a kívülről érkező fizikai mikrohullám, vagy rádiójel teljes mértékben kizárásra kerül. Az árnyékoló anyagok részlegesen célzottan is elhelyezhetők, hogy a legerősebb és legzavaróbb jelek megállíthatók legyenek, mivel nagyon jó csillapítást biztosítanak a zavaró jelek csökkentésére. Mivel rézzel bevont anyagokról van szó, a réznek más pozitív hatásai is vannak az elektroszmog csökkentése mellett, így ágy, vagy matrac alá fektetve jótékony hatást fejtenek ki a test energiamezejére, illetve védenek egyes földsugárzásoktól is.
Stacks Image 2028
Stacks Image 2031
Stacks Image 2034
Önmagunk megtisztítása azt jelenti, hogy életünk minden területén tisztává leszünk…
és okvetlenül elvezet a környezetünk megtisztulásához.
Gandhi
A Fémezet Textilekről
Speciális rézzel, vagy ezüsttel bevont textilek képesek bizonyos elektromágneses sugárzások hatékony árnyékolására. Fizikai védelemmel szolgálnak a magas frekvenciás sugárzások és bizonyos földsugárzások ellen is, ugyanis képesek a vízerek és hartmann vonalak kisugárzásának csökkentésére. A réz és ezüstözött textiliák legnagyobb felhasználása az elektromágneses árnyékolástechnika. Nagyfrekvenciás árnyékoló képességük típustól függően 40-105 dB közé esik, ami azt jelenti, hogy a sugárzás mértéke egy rétegben alkalmazva általánosságban véve kb. 90%-al csökkenthető. Fémezett szöveteink szőtt és nemszőtt réz-nikkel, réz-ón és réz-szervesbevonattal védett textiliák, melyek szobák árnyékolására alkalmasak. A rezezett textiliák az egészségügyben is elterjedtek, pozitív hatásait már ősidők ótat ismerik. A réz baktérium és gombaölő hatású, és katalizálja a SOD (superoxide dismutase) enzim működését, ami előnyös az artritis kezelésében.
A Elektroszmog Erőssége
A magas frekvenciás mező műszeresen mérhető. Az épületbiológiailag ajánlott határértéke 100 mikroW / m2. A jogszabályok 2 – 10 millió mikroW / m2 közötti sugárzási határértéket tesznek lehetővé országoktól függően. A mérések azt mutatják, hogy ha szobánk ablaka olyan távolságban van a mobilátjátszó antennáktól, hogy az antennák kábelezését szabad szemmel látjuk, akkor igencsak magas, de még jóval a törvényi maximum alatti sugárzást mérhetünk. Példának okáért egy szemközti ház tetején, vagy póznán elhelyezett közeli mobiladó a 100 mikroW / m2 egészségügyi határértékhez képest, 5.000 - 10.000 mikroW / m2-el is besugározhatja a lakást. Egy mobiltelefon, beszélgetés közben akár 40.000 - 600.000 mikroW / m2-el is sugározhat 5 cm-es távolságon belül. Egy DECT rendszerű hagyományos vezeték nélküli telefon 300.000 - 400.000 mikroW / m2-el sugároz 5-10 cm-en belül, és tőle távolabb egy mobiladóhoz hasonló általános sugárzást terjesztenek ki az egész lakásra. Mindazonáltal ezek az eszközök a legtöbb esetben nem csak használat közben, hanem használaton kívüli üzemmódban is sugároznak, mindaddig, míg áramellátást kapnak. A számítógép, telefon, tablet eszközökön gyárilag bekapcsolt állapotban van a WiFi (ez kikapcsolható, de szinte senki sem kapcsolja ki), és ha kell, ha nem, folyamatosan besugározza a környezetet. Így sugározzák be az emberek egymást, a szomszédaikat, lakókörnyezetüket. A magas frekvenciás sugárzás a fényhez hasonlóan terjed, egyenes vonalban. Elektromosan vezető fémfelületekről visszaverődik, de az anyagok egy részében elnyelődik, mint pl. a víz, a beton, a grafit, emberek és állatok teste, illetve a növényekben is. Ez ellen sajnos csak egyénileg tudunk védekezni, az elektroszmog Árnyékoló Textilek célzott elhelyezése, vagy az Energia Átalakítók által.
Otthonunk Védelme
Célunk egy élhető, és viszonylag alacsony költségek mellett a legoptimálisabb védelmi megoldásokkal ellátni vásárlóinkat, és szívesen segítünk az egyéni igényeiknek legmegfelelőbb megoldás megtalálásában. A lakás árnyékolásakor elsősorban azokra a helységekre kell koncentrálnunk, melyekben a legtöbbet tartózkodunk. Különösen fontos ez a hálószobák, dolgozószobák esetében. Az árnyékolást az ablakkal, illetve a sugárzással leginkább érintett falfelülettel célszerű kezdeni, hiszen a legtöbb esetben itt jut be a jelek legnagyobb része. Míg a tégla és beton falak minimális szinten képesek árnyékolni, a könnyűszerkezetes falak egyáltalán nem képesek mikrohullám árnyékolásra. Az ablakra tehetünk réz vagy ezüst bevonatú elektroszmog árnyékoló textilből függönyt vagy rolót, falakra, padlóra, mennyezetre elektroszmog árnyékoló textilt rögzíthetünk, vagy készíthetünk baldachin függönyt ágy köré. Az általunk forgalmazott anyagokból ez költségtakarékosan és könnyedén kivitelezhető. Az ablak árnyékolásával legtöbb esetben már tizedére, vagy még kisebb értékre csökkenthetjük a térerőt, amennyiben a sugárzás leginkább azon át érkezik. Ez sokszor már elég lehet az alvásproblémák egy részének megszüntetésére. Alvásunk során ugyanis a fény és az elektroszmog gátolja a melatonin termelést. Egy megfelelően árnyékolt szobában ez újból normalizálódik.
Hava Tegyük az Árnyékolót
Amennyiben egy egész szobát teljesen beborítunk ezzel az árnyékolóval, a fizikai jel teljes mértékben megszűnik, de ez rendkívül költséges, és nagy felfordulást igényel. Nem mindenki számára létfontosságú a jel teljes mértékű megszüntetése ilyen magas költségek mellett. Éppen ezért jóval alacsonyabb költségekkel, célzottan is elhelyezhetjük az árnyékoló anyagokat, hogy a leginkább zavaró frekvenciák árnyékolva legyenek. Egy teljesen leárnyékolt szobában, ha véletlenül egy kis rés szabadon marad, már majdnem olyan térerő maradt, mintha csak részlegesen árnyékoltuk volna le a szobát. Ilyen esetben a magas frekvenciás elektroszmog terhelés 100%-ról 10%-ra, azaz 90%-al csökkenthető, ami igen jelentős eredmény. A fémezett textilek beépíthetők táskába, pénztárcába is. Ez által megvédhetik a bankkártyák, pendrive-ok adatait, így nem sérül rajtuk az információ, és gátolják az adatokhoz való távoli hozzáférést is. Ablak elé helyezve, vagy a tapéta, faliszőnyeg, poszter alá helyezve védi lakásunkat a közeli adótornyok, valamint a szomszédainktól átsugárzó vezeték nélküli elektromos eszközök sugárzásától. Padlószőnyeg, vagy parketta alá téve jelentős mértékben védi lakásunkat káros földsugárzásoktól is. Lehallgatás ellen védett helységek építhetők, műtők érzékeny berendezései árnyékolhatók általa. Ágy alá, vagy köré helyezve nyugodtabb alvást biztosít, mivel kivédi az ilyen jellegű sugárzásokat. Célszerű és praktikus megoldás az árnyékoló függönyt a már meglévő függöny mögé helyzeni (akár a meglévő függönyráncolóhoz rögzíteni), így nem igazán észrevehető, és a normál függöny továbbra is mosható. A falakon történő elhelyezés lehet pl. tapétaszerűen gipszkarton, vagy fali panel mögött, vagy egyszerűen faliszőnyeg, poszter mögé, és szekrények hátuljára is rögzíthető. A padlón elhelyezhetjük laminált padló, szőnyeg, padlószőnyeg alatt, vagy ágyneműtartóban, matrac alatt, illetve egyszerűen ágy alatt. Plafonon álmennyezet mögé is tehető. Az antisztatikusság fenntartása érdekében (leginkább padlón a szőnyeg alatt történő alkalmazáskor), leföldelhetjük az árnyékoló anyagot úgy, hogy vezetékkel egy közeli konnektor földeléséhez csatlakoztatjuk - természetesen villanyszerelésben jártas szakember segítségével.
Árnyékoló Textilek Tulajdonságai
Ha az árnyékoló textilt célzottan a megfelelő helyre tesszük egy rétegben, kb. 90%-os jelerősség csökkenés érhető el alacsony ráfordítási költségek mellett, mivel az elektroszmog árnyékoló textilek visszaverik a magas frekvenciájú rádió, vagy mikrohullámokat. Ezek az anyagok igény esetén több rétegben is alkalmazhatók, de egy réteg is rendkívüli módon képes a sugárzást minimalizálni. Fémréteget tartalmaznak, és nem javasolt mosni, vagy vasalni fémezett textileket. Amennyiben mégis tisztításra lenne szükség, porszívó, vagy portörlő alkalmazható. Bár az anyagok dekoratívnak mondhatók, mindazonáltal elsődlegesen nem optikai, hanem védelmi célokat szolgálnak. A hagyományos szövetekhez hasonlóan könnyen kezelhetők, tűzhetők, ragaszthatók, varrhatók.

Az elektroszmog Árnyékoló Textilek képesek blokkolni a mikrohullámokat.

ESZKÖZÖK EGY JOBB ÉS TISZTÁBB ÉLETÉRT,
ÉS EGY EGÉSZSÉGESEBB KÖRNYEZETÉRT…

KÖLTSÉGMENTES MEGOLDÁSOK a BOLYGÓNK ÉLŐVILÁGÁNAK EGÉSZSÉGE CÉLJÁBÓL.

Elektroszmog Árnyékoló Termékek

Az Árnyékoló Textilek blokkolják a mikrohullámokat és más magas frekvenciás rádió jeleket. Elsődlegesen magas frekvenciák visszaverésére alkalmasak, de képesek védelmet nyújtani egyes földsugárzások ellen is. Alkalmazásuk által, a magas frekvenciás sugárzás jelentős mértékben lecsökkenthető, vagy meg is szüntethető.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

- ingyenes KÉSZPÉNZ befizetés,
- Banki ÁTUTALÁS,
- UTÁNVÉT (KÉSZPÉNZZEL, vagy BANKKÁRTYÁVAL). ***Kizárólag raktáron lévő termékek esetén választható. Elektroszmog Árnyékolók méretre vágás végett utánvéttel nem vásárolhatók!

Elektroszmog Árnyékoló Ablakra
A Függöny, vagy a Háló típusú átlátszó elektroszmog árnyékoló képes blokkolni az otthonunkat, vagy irodánkat érő nemkívánatos mikrohullám, vagy más magas frekvenciás sugárzásokat. Jó fényáteresztó képességű anyag, így elsősorban az ablak, vagy a fal árnyékolására alkalmas, illetve illetve rolós függöny, lapfüggöny készítéséhez is megfelelő lehet.
KOSÁR 0 FT
ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ Függöny NI Ezüstszürke
LEGKEDVELTEBB TERMÉK

ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ Függöny NI Ezüstszürke

Fizikai védőpajzs magas frekvenciás elektroszmog (rádió és mikrohullám), és bizonyos földsugárzás (hartmann zónák, vízerek) ellen. Organza típusú nagyon jó fényáteresztő képességű réz-nikkel alapú anyag, mely képes 70-80 dB-el csökkenteni a magas frekvenciás sugárzásokat.

Ár / méter 13,900 FT

ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ Háló NI Ezüstszürke
ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ

ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ Háló NI Ezüstszürke

Fizikai védőpajzs magas frekvenciás elektroszmog (rádió és mikrohullám), és bizonyos földsugárzás (hartmann zónák, vízerek) ellen. Nagyon jó fényáteresztő képességű réz-nikkel alapú anyag, mely képes 60-70 dB-el csökkenteni a magas frekvenciás sugárzásokat.

Ár / méter 16,900 FT

További Elektroszmog Árnyékoló Textilek
A különféle további elektroszmog árnyékoló textilek képesek blokkolni az otthonunkat, vagy irodánkat érő nemkívánatos mikrohullám, vagy más magas frekvenciás sugárzásokat. Gyengébb fényáteresztó képességű és merevebb anyagok, így elsősorban fali, padló, vagy mennyezeti árnyékolására alkalmas, illetve roló készítéséhez is megfelelő. A lágyabb változatok táska, pénztárca, homeopátiás tasak, esetleg elektroszmog-védő ruházat bélésanyagának is alkalmasak.
ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ PBIV4 Réz II. OSZTÁLY
ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ

ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ PBIV4 Réz II. OSZTÁLY

Fizikai védőpajzs magas frekvenciás elektroszmog (rádió és mikrohullám), és bizonyos földsugárzás (hartmann zónák, vízerek) ellen. Közepes fényáteresztő képességű réz-ón alapú nemszőtt anyag, mely képes 70-80 dB-el csökkenteni a magas frekvenciás sugárzásokat.

Ár / méter 7,920 FT

ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ PWKNI Ezüstszürke
ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ

ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ PWKNI Ezüstszürke

Fizikai védőpajzs magas frekvenciás elektroszmog (rádió és mikrohullám), és bizonyos földsugárzás (hartmann zónák, vízerek) ellen. Minimáis fényáteresztő képességű réz-nikkel alapú merevebb anyag, mely képes 60-85 dB-el csökkenteni a magas frekvenciás sugárzásokat.

Ár / méter 9,900 FT

ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ RSKNI Ezüstszürke
ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ

ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ RSKNI Ezüstszürke

Fizikai védőpajzs magas frekvenciás elektroszmog (rádió és mikrohullám), és bizonyos földsugárzás (hartmann zónák, vízerek) ellen. Alacsony fényáteresztő képességű lágyabb (ejtőernyő-selyem) réz-nikkel alapú anyag, mely képes 75-95 dB-el csökkenteni a magas frekvenciás sugárzásokat.

Ár / méter 11,900 FT

ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ PBIV4 Réz
ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ

ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ PBIV4 Réz

Fizikai védőpajzs magas frekvenciás elektroszmog (rádió és mikrohullám), és bizonyos földsugárzás (hartmann zónák, vízerek) ellen. Közepes fényáteresztő képességű réz-ón alapú nemszőtt anyag, mely képes 70-80 dB-el csökkenteni a magas frekvenciás sugárzásokat.

Ár / méter 12,300 FT

ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ CERNI Ezüstszürke
ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ

ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ CERNI Ezüstszürke

Fizikai védőpajzs magas frekvenciás elektroszmog (rádió és mikrohullám), és bizonyos földsugárzás (hartmann zónák, vízerek) ellen. Alacsony fényáteresztő képességű réz-nikkel alapú nemszőtt anyag, mely képes 70-85 dB-el csökkenteni a magas frekvenciás sugárzásokat.

Ár / méter 12,300 FT

Termékeinkkel lehetőséget kínálunk életkörülményeink pozitív irányú megváltoztatására. Ezen eszközök és információk értékes megoldásokat nyújtanak mindenki számára. A Víz-Revitalizáló termékek egy belső védelemmel, az Elektroszmog Árnyékoló és Energia Átalakító termékek pedig egy külső védelemmel szolgálnak a negatív hatások ellen.
*** Termékeink a teljes értékű vegyes étrendet, az egészséges életmódot, és a hagyományos orvoslást nem helyettesítik. Valamint nem kívánunk jogot formálni egyik termékünkkel kapcsolatban sem arra, hogy azok gyógyhatásúak lennének. Azonban örömmel fogadjuk vásárlóink tapasztalatait, melyet megosztunk Önökkel a vásárlói visszajelzések fejezetben.
Azoknak ajánljuk, akik már nem kívánnak átmenni felesleges kiadásokon és kellemetlenségeken, és működőképes, hatékony, átfogó megoldásokat kívánnak. Termékpalettánk több szempontból is igazodik igényeikhez, mivel termékeink biztonságosak, természetes működésűek, hatékonyak, elektronikamentesek, nem igényelnek áramellátást, mindenki számára előnyösek, nem zavarják a felhasználók és azok környezetének életét. Így bízunk benne, hogy vásárlóink minden tekintetben elégedetten, és hosszú távon alkalmazzák termékeinket.

A felsorolt termékek kiemelkedő eredményekkel szolgáló praktikus eszközök, és a jelenlegi legkörnyezetbarátabb megoldásokat képviselik.

HATÉKONY, KÖLTSÉGMENTES, KÖRNYEZETBARÁT
VÍZ-REVITALIZÁLÓK, és ELEKTROSZMOG ELLENI ESZKÖZÖK…