ELEKTROSZMOG VÉDELEM

Energia Átalakítók az Energiák Harmonizálására

A kristáylalapú Energia Átalakítók energetikai védelmet biztosítanak magas frekvenciák, alacsony frekvenciák, elektromágneses mezők, negatív földsugárzások, és negatív éterikus mezők ellen egyaránt. A negatív energiák semlegesítésre kerülnek, így nem tudnak károsan hatni a testre, vagy a növényzetre. A rádiójelek erőssége továbbra is megmarad, de élő szervezetekre gyakorolt negatív hatásuk elveszik. Az Energia Átalakítók semlegesítik a negatív energiákat és az elektroszmog negatív hatásait. Helyreállítják a tér energiáit, a negatív és pozitív természetes egyensúlyát, és semlegesítik a negatív interferenciákat. Egy külső energiaburkot képeznek, ami hatékony védelmet nyújt a környezetünkben lévő negatív energiák ellen.
Stacks Image 2028
Stacks Image 2031
Stacks Image 2034
Önmagunk megtisztítása azt jelenti, hogy életünk minden területén tisztává leszünk…
és okvetlenül elvezet a környezetünk megtisztulásához.
Gandhi
Elektromágneses (EMF) Sugárzások
Különféle tanulmányok szerint, jelentős mértékű terhelés éri manapság a lakosságot elektromágneses sugárzás formájában. Ilyenek a mikrohullámú antennák, mobiltelefonok, a vezeték nélküli DECT telefonok, a vezeték nélküli internet, WiFi, a világítótestek, műszaki eszközök, elektromos háztartási gépek. A több irányból körülöttünk lévő szomszédaink eszközeinek kisugárzása gyakran az egyik legerősebb elektroszmog forrás lehet. Felsőbb lakások ki vannak téve a tetőn, vagy közeli épületeken elhelyezett rádiótornyok sugárzásának. Sajnos mindenütt ki vagyunk téve sugárforrásoknak. Utazás során is különféle elektroszmog sugárzások érnek, vagy bevásárlóközpontban, étteremben, különféle közös területeken.
Geopatikus Sugárzások
A földben futnak energiavonalak, mint a Hartmann rács, Curry hálózat, illetve földalatti vízerek sokasága. Ezeknek lehetnek pozitív és negatív hatásai is. Statisztikák szerint manapság a negatív energiák jelentős mértékben megsokszorozódtak, és ez egyik oka lehet egészségi problémák kialakulásának. A Curry vonalak elektromos töltéssel rendelkező rácshálózatot alkotnak, a Hartmann rács Észak-Dél és Kelet-Nyugat irányba futó vonalakat tartalmaz, a vízerek a bolygó belső geomágneses áramlataival állnak kapcsolatban. Ezek találkozási pontjai, kereszteződései, egészségi problémák forrásai lehetnek. Amikor kettő, vagy még több ilyen áramlat találkozik egymással, a negatív kisugárzás magas szintet képes elérni.
Elektromágneses Rezgések
Minden életfolyamat a növényekben, állatokban és emberekben, elektromágneses rezgéseken alapszik. Minden sejt és minden szerv küld és fogad elektromágneses rezgéseket, így állandóan válaszol a természetes és a mesterséges elektromágneses mezőkre egyaránt. A bioelektromagnetikus folyamatok a test sejtjeiben nagyon érzékenyen reagálnak a folyamatos sugárterhelésre, ez megzavarja a sejtek normális működését, ami előbb-utóbb egészségi problémákhoz vezethet. Sajnos az ilyen jellegű terhelést még mindig jelentős mértékben alábecsülik. A villanyvezetékek, rádiórendszerek, monitorok, a különféle háztartási készülékek, energiatakarékos kompakt izzók, és neoncsövek is egy elektromágneses hullámokból és mezőkből álló láthatatlan ködöt (elektroszmogot) bocsátanak ki magukból.
Negatív Energiák Csökkentésének Fontossága
Amikor bármilyen élő szervezetet folyamatos negatív impulzusok érnek, nem képes megfelelő módon ellátni feladatait, az egyensúly felborul, és egészségromlás következik, ami előbb utóbb fizikai és mentális szinten is megmutatkozik elváltozások és betegségek formájában. Ezek helyreállítása ilyenkor már sokkal több időt, energiát, és türelmet igényel, mintha már előre kiküszöböljük a negatív tényezők jelentős részét. A negatív energiák és interferenciák jeletős mértékű kiküszöbölése minden tekintetben javítani tudja mindennapi életünket.
Energia Átalakítók Működése
Az Energia Átalakító egy olyan pozitív töltésű energiamezőt generál, mely hatáskörén belül megszünteti a negatív interferenciákat. Hatékony védelmet biztosít geopatikus törészónák, vízerek, rádióantennák, mobil és vezeték nélküli telefonok, smart eszközök, elektromos szerkezetek, villanyvezetékek, vezeték nélküli hálózatok, mikrohullámok, elektromágneses sugárzások, ELF hullámok, radar, nukleáris, és hagyományos erőművek, transzformátorok, negatív töltetű gondolatok, éterikus, asztrális, mentális mezők stb... negatív kisugárzása ellen. Pozitív életenergiává alakítja át a hatókörében lévő negatív energiát. Az életenergiának jótékony hatásai vannak minden élő organizmusra, és ösztönzi az életfolyamatok egyensúlyának helyreállítását. Az Energia Átalakítók különféle kivitelben, méretben, és hatáskörrel rendelkeznek. Elhelyezésük elsődlegesen a padlón javasolt, mivel egy félgömb formájú mezőt hoznak létre.
Energia Átalakítók Környezetbarát Hatása
A víz nagymértékben erősíti az Energia Átalakítók hatását. Elhelyezhetünk Energia Átalakítót egy kerti tóban, vagy medencében is. A víz ugyanis sokszorosára erősíti a kisugárzott pozitív energiáját. Mindez hozzájárul környezetünk fenntartásához, tisztításához, energetizálásához. Az Energia Átalakító pozitív környezetében a növények erősebbek, dúsabbak lehetnek, és jobban teremhetnek. Az Energia Átalakító hatékony minden típusú negatív energiával szemben, és több szerkezet együttes elhelyezése mátrixosan többszörös védelmet biztosít. Ezért javasolt egyszerre több szerkezet elhelyezése.
Energia Átalakítók Típusai
Az Energia Átalakítók több kivitelben állnak rendelkezésre a felhasználás igényének megfelelően. Vannak általános kisméretű változatok, melyek könnyen szállíthatók, így utazáskor alap védelemmel szolgálnak autóban, tömegközlekedésen, munkahelyen, szállodában…, illetve más Energia Átalakítók kiegészítésére alkalmasak. Léteznek nagyobb erejű és egyben nagyobb hatótávolságú közepes változatok is egy autó és annak környező tere, vagy egy szoba, akár teljes lakás lefedésére, és vannak a rézcsövekkel kiegészített TORONY típusú, extra erejű és hatótávolságú nagy változatok erőteljes negatívumok ellen is, melyek szobák, lakások, vagy még nagyobb terek, létesítmények extra védelmére, akár komplett mezőgazdasági területek lefedésére szolgálnak. Minél nagyobb egy Energia Átalakító mérete, annál erősebb annak kisugárzása a közvetlen közelében is, így nem csak hatótávolsága fontos, hanem a mérete is, ebből eredően nyugodtan el lehet helyezni TORONY változatokat kis helyiségekben is, ha extra erős negatívumok ellen is szeretnénk védelmet kialakítani. Több Energia Átalakító együttes elhelyezése esetén pedig, mivel azok összekapcsolódnak, egy erősített energiamátrixot kapunk.

Az Energia Átalakítók sikeréből kiindulva, 2022-től elérhetők a kisebb hatóerejű, viszont speciális frekvenciákat, esszenciákat, és forrásvizek hatásait kombináló EXENZ egyéni változatok is.

Ezt követően, a legújabb 2023-as fejlesztésként, bevezetésre kerültek az EXHERB elnevezésű, extra kristályok és frekvenciák mellett szakrális és gyógynövények kombinációját tartalmazó továbbfejlesztett Energia Átalakító változatok.

Az Energia Átalakítók képesek a környezet harmonizálására és a negatív energiák pozitívvá alakítására.

ELEKTROSZMOGMENTES KÖRNYEZET
és POZITÍV ENERGIÁK…

KÖLTSÉGMENTES MEGOLDÁSOK a BOLYGÓNK ÉLŐVILÁGÁNAK EGÉSZSÉGE CÉLJÁBÓL.

Energia Átalakító Termékek

Az Energia Átalakítók semlegesítik a negatív energiákat, a magas és alacsony frekvenciák, mágneses és éterikus mezők, földsugárzások negatív hatásait. Az energiák természetes egyensúlya helyreáll, a sérült energiák pozitív energiákká alakulnak, a negatív interferenciák semlegesítésre kerülnek.

18% EXTRA KEDVEZMÉNY minden PHITALIZER és HARMONIZER termékre!

Stacks Image 2138
Stacks Image 2141
Stacks Image 2144

+ AJÁNDÉK TERMÉKEK 120.000 FT felett!

MOST 7SE típusú ENERGIA ÁTALAKÍTÓT adunk AJÁNDÉKBA 120.000 Ft-os vásárlási értékenként PHITALIZER, vagy HARMONIZER termékek VÁSÁRLÁSA esetén.

* Az AJÁNDÉK termékek kizárólag PHITALIZER és HARMONIZER termékek vásárlási értékének megfelelően kerülnek feltüntetésre 120.000 FT-onkénti léptékben. FIGYELEM! A kosárba az ajándék termék nem fog automatikusan bekerülni, kizárólag a megrendelés leadását követően kiállított hivatalos számlán fog szerepelni. Ennek értelmében 1 db 7SE-t adunk AJÁNDÉKBA 120.000 FT összérték felett, 2 db 7SE-t adunk AJÁNDÉKBA 240.000 FT összérték felett, 3 db 7SE-t adunk AJÁNDÉKBA 360.000 FT összérték felett, és így tovább…

** FONTOS! Elektroszmog ÁRNYÉKOLÓ TEXTILEK vásárlási értéke nem számít bele a kedvezménybe!

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

- ingyenes KÉSZPÉNZ befizetés,
- Banki ÁTUTALÁS,
- UTÁNVÉT (KÉSZPÉNZZEL, vagy BANKKÁRTYÁVAL). ***Kizárólag raktáron lévő termékek esetén választható.

Harmonizer Termékek
A POZITÍV ENERGIÁK alapfeltétele a TISZTASÁG. A HARMONIZER Energia Átalakítók fontos jellemzője, hogy egyedülálló módon magas minőségű, fizikailag és energetikailag is TISZTA ALAPANYAGOKBÓL készülnek, melyek még további ENERGETIZÁLÁSRA is kerülnek a termék összeállítása előtt.
Harmonizer - Alap Védelemre
Az Energia Átalakító hatása elsődlegesen a szerkezet térfogatának függvényében nő, így a kisméretű Harmonizer termékek elsődlegesen kisebb terek védelmére, személyvédelemre, vagy további Harmonizer termékek hatáskörének bővítésére is alkalmazhatók. Lakásban, házban, autóban, vagy akár a kertben, és az ágy alatt is elhelyezhetők.
*A gyártási technológiából adódóan, az Energia Átalakítók bármely típusának felületén kialakulhatnak kisebb-nagyobb légbuborékok, amelyek optikailag felületi kráterek, mélyedések, egyenetlenségek képében jelentkezhetnek, mindazonáltal semmilyen formában nem befolyásolják azok tökéletes működését és hatékonyságát.
KOSÁR 0 FT
HARMONIZER 7X
LEGKEDVELTEBB TERMÉK

HARMONIZER 7X

Térharmonizáló, mely védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben.

17,910 FT 14,686 FT

HARMONIZER 7SE
HARMONIZER

HARMONIZER 7SE

Térharmonizáló, mely védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben.

13,950 FT 11,439 FT

HARMONIZER 5XPO MEDÁL
HARMONIZER

HARMONIZER 5XPO MEDÁL

Medál kivitelű mini térharmonizáló, mely védelmet nyújt utazáskor a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben.

19,980 FT 16,384 FT

HARMONIZER 5XPL MEDÁL
HARMONIZER

HARMONIZER 5XPL MEDÁL

Medál kivitelű mini térharmonizáló, mely védelmet nyújt utazáskor a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben.

19,980 FT 16,384 FT

HARMONIZER 5XPT MEDÁL
HARMONIZER

HARMONIZER 5XPT MEDÁL

Medál kivitelű mini térharmonizáló, mely védelmet nyújt utazáskor a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben.

19,980 FT 16,384 FT

HARMONIZER 9ST
HARMONIZER

HARMONIZER 9ST

Térharmonizáló, mely védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben.

35,910 FT 29,446 FT

HARMONIZER 4 x 7SE
HARMONIZER

HARMONIZER 4 x 7SE

A népszerű kisméretű 7SE térharmonizáló 4 DARABOS KEDVEZMÉNYES CSOMAGBAN. Védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben.

46,980 FT 38,524 FT

HARMONIZER 4 x 7X
HARMONIZER

HARMONIZER 4 x 7X

A népszerű kisméretű 7X térharmonizáló 4 DARABOS KEDVEZMÉNYES CSOMAGBAN. Védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben.

59,940 FT 49,151 FT

HARMONIZER 12 x 7SE
HARMONIZER

HARMONIZER 12 x 7SE

A népszerű kisméretű 7SE térharmonizáló 12 DARABOS KEDVEZMÉNYES CSOMAGBAN. Védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben.

119,980 FT 98,384 FT

HARMONIZER 12 x 7X
HARMONIZER

HARMONIZER 12 x 7X

A népszerű kisméretű 7X térharmonizáló 12 DARABOS KEDVEZMÉNYES CSOMAGBAN. Védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben.

149,940 FT 122,951 FT

Harmonizer - Szobák Védelmére
A közepes méretű Harmonizer termékek elsődlegesen szobák, lakások, irodák védelmére alkalmazhatók. Lakásban, házban, autóban, vagy akár a kertben, és az ágy alatt is elhelyezhetők.
HARMONIZER XD MEGA
LEGKEDVELTEBB TERMÉK

HARMONIZER XD MEGA

Térharmonizáló, mely védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben.

99,990 FT 81,992 FT

HARMONIZER 12PX PIRAMIS
HARMONIZER

HARMONIZER 12PX PIRAMIS

Térharmonizáló, mely védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben.

49,950 FT 40,959 FT

HARMONIZER 10ST
HARMONIZER

HARMONIZER 10ST

Térharmonizáló, mely védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben.

49,950 FT 40,959 FT

HARMONIZER 12ST
HARMONIZER

HARMONIZER 12ST

Térharmonizáló, mely védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben.

69,930 FT 57,343 FT

HARMONIZER XD MEGA+ SUNGIT
HARMONIZER

HARMONIZER XD MEGA+ SUNGIT

Térharmonizáló, mely védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben.

115,920 FT 95,054 FT

HARMONIZER XD MEGA + XD AQUA OPAL
HARMONIZER

HARMONIZER XD MEGA + XD AQUA OPAL

Térharmonizáló, mely védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben.

139,950 FT 114,759 FT

Harmonizer - Fokozott Védelemre
A kisebb TORONY kivitelű Energia Átalakító termékek szobák, komplett lakások, irodák fokozott védelmére alkalmazhatók. Ezek a változatok kialakításukból eredően még a légkörre is pozitív hatással vannak. Lakásban, házban, autóban, kertben is elhelyezhetők.
HARMONIZER TORONY 3LT
LEGKEDVELTEBB TERMÉK

HARMONIZER TORONY 3LT

Térharmonizáló és VÉDŐPAJZS FÖLDÖN és ÉGEN egyaránt, mely ERŐS védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben, valamint képes lehet csökkenteni NEGATÍV ESEMÉNYEK, akár TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁK előfordulásának esélyét és erősségét is.

214,920 FT 176,234 FT

HARMONIZER TORONY 1LT
HARMONIZER

HARMONIZER TORONY 1LT

Térharmonizáló és VÉDŐPAJZS FÖLDÖN és ÉGEN egyaránt, mely FOKOZOTTABB védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben, valamint képes lehet csökkenteni NEGATÍV ESEMÉNYEK, akár TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁK előfordulásának esélyét és erősségét is.

105,930 FT 86,863 FT

HARMONIZER TORONY 1LT+ EXTRA SUNGIT
HARMONIZER

HARMONIZER TORONY 1LT+ EXTRA SUNGIT

Térharmonizáló és VÉDŐPAJZS FÖLDÖN és ÉGEN egyaránt, mely FOKOZOTTABB védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben, valamint képes lehet csökkenteni NEGATÍV ESEMÉNYEK, akár TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁK előfordulásának esélyét és erősségét is.

135,990 FT 111,512 FT

HARMONIZER TORONY 2LT
HARMONIZER

HARMONIZER TORONY 2LT

Térharmonizáló és VÉDŐPAJZS FÖLDÖN és ÉGEN egyaránt, mely még TOVÁBB ERŐSÍTETT védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben, valamint képes lehet csökkenteni NEGATÍV ESEMÉNYEK, akár TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁK előfordulásának esélyét és erősségét is.

179,910 FT 147,526 FT

HARMONIZER TORONY 2LT+ EXTRA SUNGIT
HARMONIZER

HARMONIZER TORONY 2LT+ EXTRA SUNGIT

Térharmonizáló és VÉDŐPAJZS FÖLDÖN és ÉGEN egyaránt, mely még TOVÁBB ERŐSÍTETT védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben, valamint képes lehet csökkenteni NEGATÍV ESEMÉNYEK, akár TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁK előfordulásának esélyét és erősségét is.

199,980 FT 163,984 FT

HARMONIZER TORONY 3LT+ SUNGIT PIRAMIS
HARMONIZER

HARMONIZER TORONY 3LT+ SUNGIT PIRAMIS

Térharmonizáló és VÉDŐPAJZS FÖLDÖN és ÉGEN egyaránt, mely ERŐS védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben, valamint képes lehet csökkenteni NEGATÍV ESEMÉNYEK, akár TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁK előfordulásának esélyét és erősségét is.

269,910 FT 221,326 FT

Harmonizer - Erőteljes Védelemre
A nagyméretű TORONY kivitelű Energia Átalakító termékek szobák, komplett lakások, családi házak, irodák, ipari létesítmények erőteljes védelmére alkalmazhatók. Ezek a változatok kialakításukból eredően még a légkörre is jelentős pozitív hatással vannak. Lakásban, házban, autóban, kertben is elhelyezhetők.
HARMONIZER TORONY 5LT
LEGKEDVELTEBB TERMÉK

HARMONIZER TORONY 5LT

Térharmonizáló és VÉDŐPAJZS FÖLDÖN és ÉGEN egyaránt, mely FOKOZOTTAN ERŐTELJES védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben, valamint képes lehet csökkenteni NEGATÍV ESEMÉNYEK, akár TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁK előfordulásának esélyét és erősségét is.

304,920 FT 250,034 FT

HARMONIZER TORONY 5LT+ SUNGIT PIRAMIS
HARMONIZER

HARMONIZER TORONY 5LT+ SUNGIT PIRAMIS

Térharmonizáló és VÉDŐPAJZS FÖLDÖN és ÉGEN egyaránt, mely FOKOZOTTAN ERŐTELJES védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben, valamint képes lehet csökkenteni NEGATÍV ESEMÉNYEK, akár TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁK előfordulásának esélyét és erősségét is.

359,910 FT 295,126 FT

HARMONIZER TORONY 8LT
HARMONIZER

HARMONIZER TORONY 8LT

Térharmonizáló és VÉDŐPAJZS FÖLDÖN és ÉGEN egyaránt, mely EXTRA ERŐS védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben, valamint képes lehet csökkenteni NEGATÍV ESEMÉNYEK, akár TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁK előfordulásának esélyét és erősségét is.

439,920 FT 360,734 FT

HARMONIZER TORONY 8LT+ SUNGIT PIRAMIS
HARMONIZER

HARMONIZER TORONY 8LT+ SUNGIT PIRAMIS

Térharmonizáló és VÉDŐPAJZS FÖLDÖN és ÉGEN egyaránt, mely EXTRA ERŐS védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben, valamint képes lehet csökkenteni NEGATÍV ESEMÉNYEK, akár TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁK előfordulásának esélyét és erősségét is.

469,980 FT 385,384 FT

HARMONIZER TORONY 10LT
HARMONIZER

HARMONIZER TORONY 10LT

Térharmonizáló és VÉDŐPAJZS FÖLDÖN és ÉGEN egyaránt, mely MAXIMÁLIS ERŐSSÉGŰ védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben, valamint képes lehet csökkenteni NEGATÍV ESEMÉNYEK, akár TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁK előfordulásának esélyét és erősségét is.

519,930 FT 426,343 FT

HARMONIZER TORONY 10LT+ SUNGIT PIRAMIS
HARMONIZER

HARMONIZER TORONY 10LT+ SUNGIT PIRAMIS

Térharmonizáló és VÉDŐPAJZS FÖLDÖN és ÉGEN egyaránt, mely MAXIMÁLIS ERŐSSÉGŰ védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben, valamint képes lehet csökkenteni NEGATÍV ESEMÉNYEK, akár TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁK előfordulásának esélyét és erősségét is.

549,990 FT 450,992 FT

Harmonizer EXHERB - EXTRA Változatok Szakrális és Gyógynövényekkel
Az EXHERB típusú Harmonizer termékek továbbfejlesztett eszközök, melyek különféle szakrális és gyógynövények rezgésével, valamint további extra kristályokkal rendelkeznek, így még összetettebb hatásúak, erőteljesebbek, és hatékonyabban együttműködnek a természeti elemekkel.
HARMONIZER EXHERB TORONY 6LTX SAKRALIT+ (LIMITÁLT KIADÁS)
LEGKEDVELTEBB TERMÉK

HARMONIZER EXHERB TORONY 6LTX SAKRALIT+ (LIMITÁLT KIADÁS)

EXTRA térharmonizáló és VÉDŐPAJZS FÖLDÖN és ÉGEN egyaránt. SPIRITUÁLIS FÉNYOSZLOP ÉS VÉDELEM ERŐTELJES SZAKRÁLIS NÖVÉNYEK és GYÓGYNÖVÉNYEK ENERGIÁJÁVAL, további EXTRA KRISTÁLYOKKAL, mely MÉG ERŐSEBB védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben, valamint képes lehet csökkenteni NEGATÍV ESEMÉNYEK, akár TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁK előfordulásának esélyét és erősségét is.

419,940 FT 344,351 FT

HARMONIZER EXHERB SENZIS+ MINI TORONY (LIMITÁLT KIADÁS)
HARMONIZER

HARMONIZER EXHERB SENZIS+ MINI TORONY (LIMITÁLT KIADÁS)

FÜSTÖLŐ ENERGETIZÁLÓ MINI TORONY a maximális füstölő hatásért. SZAKRÁLIS NÖVÉNYEK és erőteljes TÉRTISZTÍTÓ KRISTÁLYOK ENERGIÁJÁVAL, EXTRA KRISTÁLYOKKAL, mely a füstölést még TISZTÍTÓBBÁ, HATÁKONYABBÁ és KIGYENSÚLYOZOTTABBÁ teszi.

24,930 FT 20,443 FT

HARMONIZER EXHERB S-DRIVE (LIMITÁLT KIADÁS)
HARMONIZER

HARMONIZER EXHERB S-DRIVE (LIMITÁLT KIADÁS)

SEGÍTSÉG az ÚTON, SOFŐRÖK és UTASOK, UTAZÓK SZÁMÁRA egyaránt. SZAKRÁLIS NÖVÉNYEK és erőteljes TÉRTISZTÍÓ KRISTÁLYOK ENERGIÁJÁVAL, EXTRA KRISTÁLYOKKAL. Segít ELKERÜLNI a VESZÉLYES HELYZETEKET, nyugodtnak és megalapozottnak maradni, időben reagálni, kiküszöbölni, vagy csökkenteni a negatív eseményeket, SZÉLSŐSÉGES IDŐJÁRÁSI KÖRÜLMÉNYEKET. TISZTÍTJA a SZÁLLÁSHELY ENERGIÁIT és VÉDELMET BIZTOSÍT.

49,950 FT 40,959 FT

HARMONIZER EXHERB L-DRIVE (LIMITÁLT KIADÁS)
HARMONIZER

HARMONIZER EXHERB L-DRIVE (LIMITÁLT KIADÁS)

SEGÍTSÉG az ÚTON, SOFŐRÖK és UTASOK, UTAZÓK SZÁMÁRA egyaránt. SZAKRÁLIS NÖVÉNYEK és erőteljes TÉRTISZTÍÓ KRISTÁLYOK ENERGIÁJÁVAL, EXTRA KRISTÁLYOKKAL. Segít ELKERÜLNI a VESZÉLYES HELYZETEKET, nyugodtnak és megalapozottnak maradni, időben reagálni, kiküszöbölni, vagy csökkenteni a negatív eseményeket, SZÉLSŐSÉGES IDŐJÁRÁSI KÖRÜLMÉNYEKET. TISZTÍTJA a SZÁLLÁSHELY ENERGIÁIT és VÉDELMET BIZTOSÍT.

69,930 FT 57,343 FT

HARMONIZER EXHERB MEGA+ (LIMITÁLT KIADÁS)
HARMONIZER

HARMONIZER EXHERB MEGA+ (LIMITÁLT KIADÁS)

AZ XD MEGA + SUNGIT TOVÁBBFEJLESZTETT EXHERB VÁLTOZATA SZAKRÁLIS és GYÓGYNÖVÉNYEKKEL. VÉDELEM ERŐTELJES SZAKRÁLIS NÖVÉNYEK és GYÓGYNÖVÉNYEK ENERGIÁJÁVAL, további EXTRA KRISTÁLYOKKAL, mely MÉG ERŐSEBB védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben.

169,920 FT 139,334 FT

HARMONIZER EXHERB TORONY 2LTX UNIVERZAL+ (LIMITÁLT KIADÁS)
HARMONIZER

HARMONIZER EXHERB TORONY 2LTX UNIVERZAL+ (LIMITÁLT KIADÁS)

EXTRA térharmonizáló és VÉDŐPAJZS FÖLDÖN és ÉGEN egyaránt. VÉDELEM ERŐTELJES SZAKRÁLIS NÖVÉNYEK és GYÓGYNÖVÉNYEK ENERGIÁJÁVAL, további EXTRA KRISTÁLYOKKAL, mely MÉG ERŐSEBB védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben, valamint képes lehet csökkenteni NEGATÍV ESEMÉNYEK, akár TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁK előfordulásának esélyét és erősségét is.

239,940 FT 196,751 FT

HARMONIZER EXHERB TORONY 2LTX SAKRALIT+ (LIMITÁLT KIADÁS)
HARMONIZER

HARMONIZER EXHERB TORONY 2LTX SAKRALIT+ (LIMITÁLT KIADÁS)

EXTRA térharmonizáló és VÉDŐPAJZS FÖLDÖN és ÉGEN egyaránt. SPIRITUÁLIS FÉNYOSZLOP ÉS VÉDELEM ERŐTELJES SZAKRÁLIS NÖVÉNYEK és GYÓGYNÖVÉNYEK ENERGIÁJÁVAL, további EXTRA KRISTÁLYOKKAL, mely MÉG ERŐSEBB védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben, valamint képes lehet csökkenteni NEGATÍV ESEMÉNYEK, akár TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁK előfordulásának esélyét és erősségét is.

259,920 FT 213,134 FT

HARMONIZER EXHERB TORONY 4LTX UNIVERZAL+ (LIMITÁLT KIADÁS)
HARMONIZER

HARMONIZER EXHERB TORONY 4LTX UNIVERZAL+ (LIMITÁLT KIADÁS)

EXTRA térharmonizáló és VÉDŐPAJZS FÖLDÖN és ÉGEN egyaránt. VÉDELEM ERŐTELJES SZAKRÁLIS NÖVÉNYEK és GYÓGYNÖVÉNYEK ENERGIÁJÁVAL, további EXTRA KRISTÁLYOKKAL, mely MÉG ERŐSEBB védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben, valamint képes lehet csökkenteni NEGATÍV ESEMÉNYEK, akár TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁK előfordulásának esélyét és erősségét is.

309,960 FT 254,167 FT

HARMONIZER EXHERB TORONY 4LTX SAKRALIT+ (LIMITÁLT KIADÁS)
HARMONIZER

HARMONIZER EXHERB TORONY 4LTX SAKRALIT+ (LIMITÁLT KIADÁS)

EXTRA térharmonizáló és VÉDŐPAJZS FÖLDÖN és ÉGEN egyaránt. SPIRITUÁLIS FÉNYOSZLOP ÉS VÉDELEM ERŐTELJES SZAKRÁLIS NÖVÉNYEK és GYÓGYNÖVÉNYEK ENERGIÁJÁVAL, további EXTRA KRISTÁLYOKKAL, mely MÉG ERŐSEBB védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben, valamint képes lehet csökkenteni NEGATÍV ESEMÉNYEK, akár TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁK előfordulásának esélyét és erősségét is.

329,940 FT 270,551 FT

HARMONIZER EXHERB TORONY 6LTX UNIVERZAL+ (LIMITÁLT KIADÁS)
HARMONIZER

HARMONIZER EXHERB TORONY 6LTX UNIVERZAL+ (LIMITÁLT KIADÁS)

EXTRA térharmonizáló és VÉDŐPAJZS FÖLDÖN és ÉGEN egyaránt. VÉDELEM ERŐTELJES SZAKRÁLIS NÖVÉNYEK és GYÓGYNÖVÉNYEK ENERGIÁJÁVAL, további EXTRA KRISTÁLYOKKAL, mely MÉG ERŐSEBB védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben, valamint képes lehet csökkenteni NEGATÍV ESEMÉNYEK, akár TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁK előfordulásának esélyét és erősségét is.

399,960 FT 327,967 FT

HARMONIZER EXHERB TORONY 8LTX UNIVERZAL+ (LIMITÁLT KIADÁS)
HARMONIZER

HARMONIZER EXHERB TORONY 8LTX UNIVERZAL+ (LIMITÁLT KIADÁS)

EXTRA térharmonizáló és VÉDŐPAJZS FÖLDÖN és ÉGEN egyaránt. VÉDELEM ERŐTELJES SZAKRÁLIS NÖVÉNYEK és GYÓGYNÖVÉNYEK ENERGIÁJÁVAL, további EXTRA KRISTÁLYOKKAL, mely MÉG ERŐSEBB védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben, valamint képes lehet csökkenteni NEGATÍV ESEMÉNYEK, akár TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁK előfordulásának esélyét és erősségét is.

499,950 FT 409,959 FT

HARMONIZER EXHERB TORONY 4LTX AURUM+ 528HZ (LIMITÁLT KIADÁS)
HARMONIZER

HARMONIZER EXHERB TORONY 4LTX AURUM+ 528HZ (LIMITÁLT KIADÁS)

A BÉKE, HARMÓNIA, JÓTÉKONY ENERGIÁK erőteljes támogatója. A LEGÖSSZETETTEBB EXTRA SPECIÁLIS térharmonizáló és VÉDŐPAJZS FÖLDÖN és ÉGEN egyaránt, 528HZ-es FREKVENCIÁVAL és EXENZ ESSZENCIÁKKAL. EXTRA VÉDELEM és POZITÍV FREKVENCIÁK, ERŐTELJES SZAKRÁLIS NÖVÉNYEK és GYÓGYNÖVÉNYEK ENERGIÁJÁVAL, további EXTRA KRISTÁLYOKKAL, mely MÉG ERŐSEBB védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben, valamint képes lehet csökkenteni NEGATÍV ESEMÉNYEK, akár TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁK előfordulásának esélyét és erősségét is.

509,930 FT 418,143 FT

HARMONIZER EXHERB TORONY 8LTX SAKRALIT+ (LIMITÁLT KIADÁS)
HARMONIZER

HARMONIZER EXHERB TORONY 8LTX SAKRALIT+ (LIMITÁLT KIADÁS)

EXTRA térharmonizáló és VÉDŐPAJZS FÖLDÖN és ÉGEN egyaránt. SPIRITUÁLIS FÉNYOSZLOP ÉS VÉDELEM ERŐTELJES SZAKRÁLIS NÖVÉNYEK és GYÓGYNÖVÉNYEK ENERGIÁJÁVAL, további EXTRA KRISTÁLYOKKAL, mely MÉG ERŐSEBB védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben, valamint képes lehet csökkenteni NEGATÍV ESEMÉNYEK, akár TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁK előfordulásának esélyét és erősségét is.

519,930 FT 426,343 FT

HARMONIZER EXHERB TORONY 10LTX UNIVERZAL+ (LIMITÁLT KIADÁS)
HARMONIZER

HARMONIZER EXHERB TORONY 10LTX UNIVERZAL+ (LIMITÁLT KIADÁS)

EXTRA térharmonizáló és VÉDŐPAJZS FÖLDÖN és ÉGEN egyaránt. VÉDELEM ERŐTELJES SZAKRÁLIS NÖVÉNYEK és GYÓGYNÖVÉNYEK ENERGIÁJÁVAL, további EXTRA KRISTÁLYOKKAL, mely MÉG ERŐSEBB védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben, valamint képes lehet csökkenteni NEGATÍV ESEMÉNYEK, akár TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁK előfordulásának esélyét és erősségét is.

589,990 FT 483,792 FT

HARMONIZER EXHERB TORONY 6LTX AURUM+ 528HZ (LIMITÁLT KIADÁS)
HARMONIZER

HARMONIZER EXHERB TORONY 6LTX AURUM+ 528HZ (LIMITÁLT KIADÁS)

A BÉKE, HARMÓNIA, JÓTÉKONY ENERGIÁK erőteljes támogatója. A LEGÖSSZETETTEBB EXTRA SPECIÁLIS térharmonizáló és VÉDŐPAJZS FÖLDÖN és ÉGEN egyaránt, 528HZ-es FREKVENCIÁVAL és EXENZ ESSZENCIÁKKAL. EXTRA VÉDELEM és POZITÍV FREKVENCIÁK, ERŐTELJES SZAKRÁLIS NÖVÉNYEK és GYÓGYNÖVÉNYEK ENERGIÁJÁVAL, további EXTRA KRISTÁLYOKKAL, mely MÉG ERŐSEBB védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben, valamint képes lehet csökkenteni NEGATÍV ESEMÉNYEK, akár TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁK előfordulásának esélyét és erősségét is.

599,940 FT 491,951 FT

HARMONIZER EXHERB TORONY 10LTX SAKRALIT+ (LIMITÁLT KIADÁS)
HARMONIZER

HARMONIZER EXHERB TORONY 10LTX SAKRALIT+ (LIMITÁLT KIADÁS)

EXTRA térharmonizáló és VÉDŐPAJZS FÖLDÖN és ÉGEN egyaránt. SPIRITUÁLIS FÉNYOSZLOP ÉS VÉDELEM ERŐTELJES SZAKRÁLIS NÖVÉNYEK és GYÓGYNÖVÉNYEK ENERGIÁJÁVAL, további EXTRA KRISTÁLYOKKAL, mely MÉG ERŐSEBB védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben, valamint képes lehet csökkenteni NEGATÍV ESEMÉNYEK, akár TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁK előfordulásának esélyét és erősségét is.

609,930 FT 500,143 FT

HARMONIZER EXHERB TORONY 8LTX AURUM+ 528HZ (LIMITÁLT KIADÁS)
HARMONIZER

HARMONIZER EXHERB TORONY 8LTX AURUM+ 528HZ (LIMITÁLT KIADÁS)

A BÉKE, HARMÓNIA, JÓTÉKONY ENERGIÁK erőteljes támogatója. A LEGÖSSZETETTEBB EXTRA SPECIÁLIS térharmonizáló és VÉDŐPAJZS FÖLDÖN és ÉGEN egyaránt, 528HZ-es FREKVENCIÁVAL és EXENZ ESSZENCIÁKKAL. EXTRA VÉDELEM és POZITÍV FREKVENCIÁK, ERŐTELJES SZAKRÁLIS NÖVÉNYEK és GYÓGYNÖVÉNYEK ENERGIÁJÁVAL, további EXTRA KRISTÁLYOKKAL, mely MÉG ERŐSEBB védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben, valamint képes lehet csökkenteni NEGATÍV ESEMÉNYEK, akár TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁK előfordulásának esélyét és erősségét is.

699,930 FT 573,943 FT

HARMONIZER EXHERB TORONY 10LTX AURUM+ 528HZ (LIMITÁLT KIADÁS)
HARMONIZER

HARMONIZER EXHERB TORONY 10LTX AURUM+ 528HZ (LIMITÁLT KIADÁS)

A BÉKE, HARMÓNIA, JÓTÉKONY ENERGIÁK erőteljes támogatója. A LEGÖSSZETETTEBB EXTRA SPECIÁLIS térharmonizáló és VÉDŐPAJZS FÖLDÖN és ÉGEN egyaránt, 528HZ-es FREKVENCIÁVAL és EXENZ ESSZENCIÁKKAL. EXTRA VÉDELEM és POZITÍV FREKVENCIÁK, ERŐTELJES SZAKRÁLIS NÖVÉNYEK és GYÓGYNÖVÉNYEK ENERGIÁJÁVAL, további EXTRA KRISTÁLYOKKAL, mely MÉG ERŐSEBB védelmet nyújt a negatív energiákkal (elektroszmog - mágneses terek, WiFi, rádióhullámok, 3G, 4G, 5G -, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumok) szemben, valamint képes lehet csökkenteni NEGATÍV ESEMÉNYEK, akár TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁK előfordulásának esélyét és erősségét is.

789,930 FT 647,743 FT

Harmonizer EXENZ - Esszenciás Egyéni Eszközök
Az EXENZ típusú Harmonizer termékek különféle forrásvizek és esszenciák rezgésével rendelkeznek, és elsődlegesen nem térharmonizálóként működő általános védelemre, hanem azok hatásának specifikus kiegészítőjeként szolgáló egyéni felhasználásra lettek megalkotva.
HARMONIZER EXENZ LX 528HZ LÉLEKPAJZS
LEGKEDVELTEBB TERMÉK

HARMONIZER EXENZ LX 528HZ LÉLEKPAJZS

Egyéni felhasználásra szánt térharmonizáló 528HZ-es frekvenciával, mely védelmet nyújt ROSSZINDULATÚ energiák, illetéktelen külső TÁMADÁSOK, negatív energetikai KÖTÉSEK, átélt TRAUMÁK hatásai, elektroszmog, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumokkal szemben.

69,930 FT 57,343 FT

HARMONIZER EXENZ SX LÉLEKPAJZS
HARMONIZER

HARMONIZER EXENZ SX LÉLEKPAJZS

Egyéni felhasználásra szánt térharmonizáló, mely védelmet nyújt ROSSZINDULATÚ energiák, illetéktelen külső TÁMADÁSOK, negatív energetikai KÖTÉSEK, átélt TRAUMÁK hatásai, elektroszmog, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumokkal szemben.

49,950 FT 40,959 FT

HARMONIZER EXENZ SX EGÉSZSÉGMÁTRIX
HARMONIZER

HARMONIZER EXENZ SX EGÉSZSÉGMÁTRIX

Egyéni felhasználásra szánt térharmonizáló, mely SEGÍTI az EGÉSZSÉG MÁTRIXÁNAK HELYREÁLLÍTÁSÁT, a csakrák harmonizálását. Védelmezi és tisztítja utunkat az EGÉSZSÉGET, JÓLÉTET, és SPIRITUÁLIS FEJLŐDÉST gátló tényezőktől, valamint védelmet nyújt elektroszmog, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumokkal szemben.

49,950 FT 40,959 FT

HARMONIZER EXENZ SX SIKER FORRÁSA
HARMONIZER

HARMONIZER EXENZ SX SIKER FORRÁSA

Egyéni felhasználásra szánt térharmonizáló, mely segíti CÉLJAINK MEGVALÓSULÁSÁT, SIKER ELÉRÉSÉT minden tekintetben, SZERENCSÉS HELYZETEK ALAKULÁSÁT életünkben. Segít ÖNMAGUNKBA vetett HITÜNK MEGERŐSÍTÉSÉBEN, és vágyaink megvalósítását TÁMOGATÓ KAPCSOLATOK KIALAKÍTÁSÁBAN, az abban SEGÍTŐ EMBEREK megtalálásában. Továbbá védelmet nyújt elektroszmog, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumokkal szemben.

49,950 FT 40,959 FT

HARMONIZER EXENZ SX SZERETET ÁLDÁSA
HARMONIZER

HARMONIZER EXENZ SX SZERETET ÁLDÁSA

Egyéni felhasználásra szánt térharmonizáló, mely segít a SZERETET MEGTAPASZTALÁSÁT. Segítség mindenkinek, főleg azoknak, akik NEM KAPTAK megfelelő ANYAI SZERETETET, esetleg NEM VÁRT GYEREKEK, vagy akiket NEM SZERETTEK KELLŐKÉPPEN sem magzati fejlődésük során, sem pedig az után. Segít eltávolítani a FEJLŐDÉS SORÁN FELVETT ÉRZELMI BLOKKOKAT, továbbá védelmet nyújt elektroszmog, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumokkal szemben.

49,950 FT 40,959 FT

HARMONIZER EXENZ SX BÉKE SZIGETE
HARMONIZER

HARMONIZER EXENZ SX BÉKE SZIGETE

Egyéni felhasználásra szánt térharmonizáló, mely NYUGALMAT és BÉKÉT hoz mindennapjainkba. STRESSZOLDÓ, ANTIDEPRESSZÁNS, HARMONIZÁLÓ hatású, és a NYUGODT ALVÁS támogatója. továbbá védelmet nyújt elektroszmog, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumokkal szemben.

49,950 FT 40,959 FT

HARMONIZER EXENZ SX MEGTISZTULÁS
HARMONIZER

HARMONIZER EXENZ SX MEGTISZTULÁS

Egyéni felhasználásra szánt térharmonizáló, a FIZIKAI ÉS SPIRITUÁLIS MEGTISZTULÁS támogatója, MÉREGTELENÍTÉS MINDEN SZINTEN. Védelmez és TISZTÍT NEGATÍV LENYOMATOKAT, MÉRGEKET, AURÁT, valamint védelmet nyújt elektroszmog, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumokkal szemben.

49,950 FT 40,959 FT

HARMONIZER EXENZ LX 528HZ BÉKE SZIGETE
HARMONIZER

HARMONIZER EXENZ LX 528HZ BÉKE SZIGETE

Egyéni felhasználásra szánt térharmonizáló 528HZ-es frekvenciával, mely NYUGALMAT és BÉKÉT hoz mindennapjainkba. STRESSZOLDÓ, ANTIDEPRESSZÁNS, HARMONIZÁLÓ hatású, és a NYUGODT ALVÁS támogatója. továbbá védelmet nyújt elektroszmog, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumokkal szemben.

69,930 FT 57,343 FT

HARMONIZER EXENZ LX 528HZ EGÉSZSÉGMÁTRIX
HARMONIZER

HARMONIZER EXENZ LX 528HZ EGÉSZSÉGMÁTRIX

Egyéni felhasználásra szánt térharmonizáló 528HZ-es frekvenciával, mely SEGÍTI az EGÉSZSÉG MÁTRIXÁNAK HELYREÁLLÍTÁSÁT, a csakrák harmonizálását. Védelmezi és tisztítja utunkat az EGÉSZSÉGET, JÓLÉTET, és SPIRITUÁLIS FEJLŐDÉST gátló tényezőktől, valamint védelmet nyújt elektroszmog, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumokkal szemben.

69,930 FT 57,343 FT

HARMONIZER EXENZ LX 528HZ MEGTISZTULÁS
HARMONIZER

HARMONIZER EXENZ LX 528HZ MEGTISZTULÁS

Egyéni felhasználásra szánt térharmonizáló 528HZ-es frekvenciával, a FIZIKAI ÉS SPIRITUÁLIS MEGTISZTULÁS támogatója, MÉREGTELENÍTÉS MINDEN SZINTEN. Védelmez és TISZTÍT NEGATÍV LENYOMATOKAT, MÉRGEKET, AURÁT, valamint védelmet nyújt elektroszmog, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumokkal szemben.

69,930 FT 57,343 FT

HARMONIZER EXENZ LX 528HZ SZERETET ÁLDÁSA
HARMONIZER

HARMONIZER EXENZ LX 528HZ SZERETET ÁLDÁSA

Egyéni felhasználásra szánt térharmonizáló 528HZ-es frekvenciával, mely segít a SZERETET MEGTAPASZTALÁSÁT. Segítség mindenkinek, főleg azoknak, akik NEM KAPTAK megfelelő ANYAI SZERETETET, esetleg NEM VÁRT GYEREKEK, vagy akiket NEM SZERETTEK KELLŐKÉPPEN sem magzati fejlődésük során, sem pedig az után. Segít eltávolítani a FEJLŐDÉS SORÁN FELVETT ÉRZELMI BLOKKOKAT, továbbá védelmet nyújt elektroszmog, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumokkal szemben.

69,930 FT 57,343 FT

HARMONIZER EXENZ LX 528HZ SIKER FORRÁSA
HARMONIZER

HARMONIZER EXENZ LX 528HZ SIKER FORRÁSA

Egyéni felhasználásra szánt térharmonizáló 528HZ-es frekvenciával, mely segíti CÉLJAINK MEGVALÓSULÁSÁT, SIKER ELÉRÉSÉT minden tekintetben, SZERENCSÉS HELYZETEK ALAKULÁSÁT életünkben. Segít ÖNMAGUNKBA vetett HITÜNK MEGERŐSÍTÉSÉBEN, és vágyaink megvalósítását TÁMOGATÓ KAPCSOLATOK KIALAKÍTÁSÁBAN, az abban SEGÍTŐ EMBEREK megtalálásában. Továbbá védelmet nyújt elektroszmog, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumokkal szemben.

69,930 FT 57,343 FT

HARMONIZER EXENZ LX 528HZ FÉNYHOZÓ (LIMITÁLT KIADÁS)
HARMONIZER

HARMONIZER EXENZ LX 528HZ FÉNYHOZÓ (LIMITÁLT KIADÁS)

Egyéni felhasználásra szánt térharmonizáló 528HZ-es frekvenciával, mely FÉNYT áramoltat, tisztán látást, SPIRITUÁLIS EMELKEDÉST hoz életünkbe. Véd negatív külső BEFOLYÁSOLÁSOK, célunktól való ELTÉRÍTÉSEK ellen, elektroszmog, földsugárzás, vízér, és más éterikus negatívumokkal szemben.

85,950 FT 70,479 FT

HARMONIZER EXENZ TRILOGIA I. SX
HARMONIZER

HARMONIZER EXENZ TRILOGIA I. SX

Egyéni felhasználásra szánt térharmonizáló HÁRMAS CSOMAGBAN a legkedveltebb EXENZ SX változatokból. A TRILOGIA I. egy KEDVEZMÉNYES CSOMAG, mely tartalmazza a LÉLEKPAJZS, a MEGTISZUTLÁS, és az EGÉSZSÉGMÁTRIX szerkezeteket.

129,960 FT 106,567 FT

HARMONIZER EXENZ TRILOGIA II. SX
HARMONIZER

HARMONIZER EXENZ TRILOGIA II. SX

Egyéni felhasználásra szánt térharmonizáló HÁRMAS CSOMAGBAN az EXENZ SX további változataiból. A TRILOGIA II. egy KEDVEZMÉNYES CSOMAG, mely tartalmazza a BÉKE SZIGETE, a SZERETET ÁLDÁSA, és a SIKER FORRÁSA szerkezeteket.

129,960 FT 106,567 FT

HARMONIZER EXENZ TRILOGIA I. LX 528HZ
HARMONIZER

HARMONIZER EXENZ TRILOGIA I. LX 528HZ

Egyéni felhasználásra szánt térharmonizáló 528HZ-es frekvenciával HÁRMAS CSOMAGBAN a legkedveltebb EXENZ LX változatokból. A TRILOGIA I. egy KEDVEZMÉNYES CSOMAG, mely tartalmazza a LÉLEKPAJZS, a MEGTISZUTLÁS, és az EGÉSZSÉGMÁTRIX szerkezeteket.

179,910 FT 147,526 FT

HARMONIZER EXENZ TRILOGIA II. LX 528HZ
HARMONIZER

HARMONIZER EXENZ TRILOGIA II. LX 528HZ

Egyéni felhasználásra szánt térharmonizáló 528HZ-es frekvenciával HÁRMAS CSOMAGBAN az EXENZ LX további változataiból. A TRILOGIA II. egy KEDVEZMÉNYES CSOMAG, mely tartalmazza a BÉKE SZIGETE, a SZERETET ÁLDÁSA, és a SIKER FORRÁSA szerkezeteket.

179,910 FT 147,526 FT

Termékeinkkel lehetőséget kínálunk életkörülményeink pozitív irányú megváltoztatására. Ezen eszközök és információk értékes megoldásokat nyújtanak mindenki számára. A Víz-Revitalizáló termékek egy belső védelemmel, az Elektroszmog Árnyékoló és Energia Átalakító termékek pedig egy külső védelemmel szolgálnak a negatív hatások ellen.
*** Termékeink a teljes értékű vegyes étrendet, az egészséges életmódot, és a hagyományos orvoslást nem helyettesítik. Valamint nem kívánunk jogot formálni egyik termékünkkel kapcsolatban sem arra, hogy azok gyógyhatásúak lennének. Azonban örömmel fogadjuk vásárlóink tapasztalatait, melyet megosztunk Önökkel a vásárlói visszajelzések fejezetben.
Azoknak ajánljuk, akik már nem kívánnak átmenni felesleges kiadásokon és kellemetlenségeken, és működőképes, hatékony, átfogó megoldásokat kívánnak. Termékpalettánk több szempontból is igazodik igényeikhez, mivel termékeink biztonságosak, természetes működésűek, hatékonyak, elektronikamentesek, nem igényelnek áramellátást, mindenki számára előnyösek, nem zavarják a felhasználók és azok környezetének életét. Így bízunk benne, hogy vásárlóink minden tekintetben elégedetten, és hosszú távon alkalmazzák termékeinket.

A felsorolt termékek kiemelkedő eredményekkel szolgáló praktikus eszközök, és a jelenlegi legkörnyezetbarátabb megoldásokat képviselik.

HATÉKONY, KÖLTSÉGMENTES, KÖRNYEZETBARÁT
VÍZ-REVITALIZÁLÓK, és ELEKTROSZMOG ELLENI ESZKÖZÖK…