ELEKTROSZMOG VÉDELEM

Elektroszmog Árnyékoló Textilek és Energia Átalakítók

A környezetünkben lévő elektroszmog élő szervezetekre gyakorolt negatív hatásainak kivédésére kétféle módszer áll rendelkezésre. Ennek alapján, ezen energiák ártalmatlanítására energetikai, valamint fizikai védelemmel szolgáló módszereket tudunk biztosítani. Az alábbiakban minderről részletesebb információval szolgálunk.

Elektroszmog árnyékoló termékeink olyan fémezett textíliák, melyek képesek fizikai szinten megszüntetni a magas frekvenciás rádió és mikrohullám sugárzásokat. Képesek blokkolni a nem kívánt mikrohullámokat, mint pl. házak, vagy oszlopok tetején elhelyezett mobilantennák sugárzásait, másoktól átsugárzó WiFi jeleket, vagy akár bankkártyák illetéktelen leolvasását is. A fémezett textíliák kizárólag csak a magas frekvenciás elektroszmogot gerjesztő frekvenciahullámok ellen hatékonyak, viszont fizikai szinten, mivel képesek blokkolni azokat, illetve hatékonynak bizonyulnak bizonyos földsugárzások árnyékolásában is.

Térharmonizáló Energia Átalakító termékeink képesek semlegesíteni a negatív energiákat, helyreállítani a negatív és pozitív energiák egyensúlyát, megszüntetni olyan negatív interferenciákat, melyeket az elektroszmog bármely fajtája okoz. Az Energia Átalakítók pozitívvá alakítják a negatív energiákat, semlegesítik az alacsony és a magas frekvenciák és a hozzájuk társuló mágneses mezők negatív hatásait, negatív éterikus mezőket, és földsugárzásokat. Minden negatív energia ellen hatásosak energetikai szinten, így képesek semlegesíteni az elektroszmog összes fajtája által gerjesztett, az élő organizmusokra hátrányos negatív hatásokat.

ELEKTROSZMOGMENTES KÖRNYEZET
és POZITÍV ENERGIÁK…

KÖLTSÉGMENTES MEGOLDÁSOK a BOLYGÓNK ÉLŐVILÁGÁNAK EGÉSZSÉGE CÉLJÁBÓL.

Árnyékoló Textilek

Elektroszmog Védelem
Fizikai Árnyékolás

Stacks Image 2059
Az Árnyékló Textilek blokkolják a mikrohullámokat (1G - 5G), mint pl. mobiladók, rádióadók, okosmérők, WiFi… Használhatók jelmentes szobák kialakítására, vagy bankkártya adatvédelemre is.

Energia Átalakítók

Elektroszmog Védelem
Energetikai Egyensúly

Stacks Image 2053
Az Energia Átalakítók összetett energetikai védelmet nyújtanak. Harmonizálják a teret, semlegesítik a negatív energiákat, a rádió és mikrohullámok, illetve alacsony frekvenciás elektromágneses sugárzások káros hatásait.
Önmagunk megtisztítása azt jelenti, hogy életünk minden területén tisztává leszünk…
és okvetlenül elvezet a környezetünk megtisztulásához.
Gandhi
Elektroszmog Árnyékoló Textilek
Speciális rézzel és ezüsttel bevont Árnyékoló Textilek képesek leállítani elektromágneses sugárzásokat. Ezek a textilek szövött, illetve nemszőtt anyagok, melyek alkalmasak szobák magas frekvenciás elektroszmog elleni leárnyékolására. Fizikai védelmet biztosítanak a magas frekvenciás jelek és bizonyos földsugárzások ellen is, ugyanis bizonyos mértékben képesek a vízerek és a hartmann zónák negatív hatásainak kivédésére. Elsődleges felhasználási területei olyan helyiségek, ahol nagyon erős mikrohullámú sugárzás éri a lakóteret, pl. lakótelepeken, mobiladók közelében.
Energia Átalakítók
A kristályalapú Energia Átalakítók energetikai védelmet nyújtanak a magas és alacsony frekvenciák, negatív földsugárzások, és negatív éterikus mezők ellen egyaránt. A negatív energiák semlegesítődnek, és nem tudják negatívan befolyásolni a testet. A fémezett textilekkel ellentétben, a rádiójelek erőssége továbbra is megmarad, azonban jelentősen csökken, vagy teljes mértékben meg is szűnik az élő szervezetekre gyakorolt negatív hatásuk. Az Energia Átalakítók harmonizálják, egyensúlyba állítják az energiákat, és szinte minden negatív energia ellen védelmet biztosítanak.

ESZKÖZÖK EGY JOBB ÉS TISZTÁBB ÉLETÉRT,
ÉS EGY EGÉSZSÉGESEBB KÖRNYEZETÉRT…

KÖLTSÉGMENTES MEGOLDÁSOK a BOLYGÓNK ÉLŐVILÁGÁNAK EGÉSZSÉGE CÉLJÁBÓL.

Termékeinkkel lehetőséget kínálunk életkörülményeink pozitív irányú megváltoztatására. Ezen eszközök és információk értékes megoldásokat nyújtanak mindenki számára. A Víz-Revitalizáló termékek egy belső védelemmel, az Elektroszmog Árnyékoló és Energia Átalakító termékek pedig egy külső védelemmel szolgálnak a negatív hatások ellen.
*** Termékeink a teljes értékű vegyes étrendet, az egészséges életmódot, és a hagyományos orvoslást nem helyettesítik. Valamint nem kívánunk jogot formálni egyik termékünkkel kapcsolatban sem arra, hogy azok gyógyhatásúak lennének. Azonban örömmel fogadjuk vásárlóink tapasztalatait, melyet megosztunk Önökkel a vásárlói visszajelzések fejezetben.
Azoknak ajánljuk, akik már nem kívánnak átmenni felesleges kiadásokon és kellemetlenségeken, és működőképes, hatékony, átfogó megoldásokat kívánnak. Termékpalettánk több szempontból is igazodik igényeikhez, mivel termékeink biztonságosak, természetes működésűek, hatékonyak, elektronikamentesek, nem igényelnek áramellátást, mindenki számára előnyösek, nem zavarják a felhasználók és azok környezetének életét. Így bízunk benne, hogy vásárlóink minden tekintetben elégedetten, és hosszú távon alkalmazzák termékeinket.

A felsorolt termékek kiemelkedő eredményekkel szolgáló praktikus eszközök, és a jelenlegi legkörnyezetbarátabb megoldásokat képviselik.

HATÉKONY, KÖLTSÉGMENTES, KÖRNYEZETBARÁT
VÍZ-REVITALIZÁLÓK, és ELEKTROSZMOG ELLENI ESZKÖZÖK…