FORRÁSVÍZ A CSAPBÓL

Phitalizer - Élő Víz Rendszerek Új Generációja

Revitalizáló ivásra, fürdésre, és öntözésre is. A Phitalizer Víz-Revitalizáló többszintű ősi geometriai mintázaton, és különleges minőségű finom-energiákon alapul. A szerkezetben lévő kvantum-örvény generátor képes visszaadni a rajta átvezetett víz számára azon eredeti képességeket, mellyel természetes tiszta állapotában még rendelkezett. A Phitalizer rendkívül hatékony működését antibakteriális vörösréz és ezüst, illetve a különféle nemesfémek (24 karátos tiszta arany és egyatomos nemesfémek) lenyomatai, egymásba ágyazódó ősi geometriák, valamint összetett kristályvibrációs mintázatok alkotják. A víz feléled, a benne lévő életenergia és oxigén szintje megemelkedik, PH értéke és kristályszerkezete rendeződik. A Phitalizer egyszerre több vízkezelő elvet és energetikát alkalmaz. Különleges geometriában áramoltatja a vizet, és az alkalmazott nemesfémek energetikája többszörösére emeli a felélesztett víz minőségét és kifinomultságát. A víz egy tisztító, antibakteriális képességekkel rendelkező Élő Vízzé válik és segíti a méregtelenítési funkciókat. Létezik vízvezetékre, csapra, mosogató vagy mosdó alá, zuhanyra, vízszűrőhöz illeszthető, illetve ipari változatokban is.
Stacks Image 2087
Stacks Image 2089
Stacks Image 2093
Vizetek az élet elixírje, és tiszta állapotban képes lenne átváltoztatni testeteket…
képes lenne visszajuttatni az életerőt mindenbe, minden egyes sejtbe… és képes lenne tökéletes fizkumot biztosítani…
Mikos
A Phitalizer Elvének Alapjai
A víz a természetéből adódóan, haladáskor egy különleges spirál mintázatban áramlik. Amint ezt a spirál formát egy akadályozó tényező (pl. szivattyú, vízszűrő, hagyományos vízcső, vagy gát...) hatására kényszerül elveszíteni, akkor legyengül, és akár teljesen elveszítheti energiáját és természetes képességeit. A folyókban, tavakban, forrásokban lévő víz szabadon mozoghat, és ezen spirálmozgás által képes fenntartani tisztaságát, valamint önmagára, illetve környezetére gyakorolt jótékony, tápláló hatásait. A Phitalizer Víz-Revitalizálóban alkalmazott spirálgeometria segít csökkenteni a káros baktériumok számát, a vízkőlerakódást, a korróziós vas-oxid (vörös rozsda) mennyiségét. A spirálgeometrián való áthaladáskor a víz sebessége jelentősen felgyorsul, ezzel egy időben centrifugális és centripetális hatások alakulnak ki, és a víz kristályszerkezete teljes egészében átalakul, rendezetté válik. Ezen ellentétes forgómozgások által, a csőben generálódott különleges örvények jelentősen megnövelik a víz életenergiáját, melyhez a már említett különleges anyagok és energetikák hozzáadódnak. Az így felélesztett víz erőteljes öntisztító és antibakteriális képességekkel rendelkező, harmonikus PH értékű természetes vízzé válik. Ezen ősi elv következtében, a víz felfrissül, káros baktériumok és egyéb vegyi anyagok száma csökken, polaritása megfordul, és ebből eredően az élő szervezetek már nem vonzani, hanem mágnesesen taszítani fogják azokat, így a már betapadtak is képesek kiürülni a szervezetből.
A Phitalizer Működése
A Phitalizer egyedülálló működésének kulcsa távoli időkbe visszanyúló vízkezelő alapelvek és energetikák együttes alkalmazása. A vizet feléleszti, oxigénnel dúsítja, és kifinomult energiamintázatokat képes a víz energiamezejéhez társítani, ami rendkívül jótékony hatást biztosít minden élő szervezet számára. Az így kapott Élő Víz kifinomult energetikát és egyedülálló kristályszerkezetet képvisel, ami a vizet fogyasztók, az abban fürdőzők, illetve a vele locsolt élőlények szervezetére is kiemelkedően pozitív hatást biztosít. A Phitalizer belsejében apró vízörvények generálódnak, melyek az alkalmazott nemes anyagok energiamátrixa által, megnemesítve adják vissza a víz saját természetes tulajdonságait. Az így felélesztett víz, segít eltávolítani a mérgeket, káros anyagokat, negatív frekvenciákat, és támogatja a jótékony anyagok, pozitív frekvenciák, ásványok, vitaminok hasznosulását és beépülését. Egy arra alkalmas tölcsérbe illesztve, a Phitalizer alkalmas lehet bármilyen folyadék energetizálására is. Tea, kávé, tej, növényi tejek, ásványvíz, gyümölcslé, kókuszvíz, szénsavas és szénsav mentes, illetve alkoholos italok is jelentős mértékben feljavíthatók. Minden folyadék előnyös tulajdonságokhoz jut a Phitalizer által. Sör, bor, pálinka… Az alkoholtartalmú italok revitalizálása során, az ízek kifinomulnak, selymesebb és egyben teltebb ízvilágot kapnak, savasságuk pedig csökken. A revitalizációs eljárás éppen ezért nem csak a víz és egyéb alkoholmentes italok, hanem az alkoholtartalmú italok számára is előnyös tulajdonságokat biztosít. A Phitalizer nem szűr, hanem visszaadja a víz saját természetes frissességét, és öntisztító képességit. Mindazonáltal igény esetén bármilyen szűrővel, vagy desztilláló berendezéssel együttműködik.
A Phitalizer Típusai
A Phitalizer csövek vörösrézből készülnek. Minden változat belsejében a típusának megfelelő kvantumörvény generátor található, melynek részét képezi vörösréz, ezüst - az ECO változat kivételével -, továbbá 24 karátos arany és egyatomos nemesfémek lenyomatai. Vannak csapra, zuhanyra, mosogató vagy mosdó alá, vízszűrőhöz, illetve fő-vízvezetékre szerelhető változatai.
Stacks Image 2430
A CSAP VÉGÉRE, vagy a ZUHANYRA szerelhető QUELLE, ALPEN, WASSERHORN változatok bizonyos modelljei tartalmaznak egy TURBO örvény fejet is, ami elő-energetizálja a vizet, így még erőteljesebbé teszi a folyadék átjutását. A TURBO fej egy plusz elő-revitalizálási FÁZIST biztosít.
Stacks Image 2424
A MOSOGATÓ vagy MOSDÓ ALÁ szerelhető QUELLE DIREKT, ALPEN DIREKT, WASSERHORN DIREKT változat a csap flexibilis fali bekötőcsövéhez illeszthető, így nem foglal helyet a csapon. TURBO fej nélküli, így EGYFÁZISÚ revitalizálst biztosít.
Stacks Image 2402
A VÍZSZŰRŐHÖZ szerelhető QUELLE DIREKT, ALPEN DIREKT, WASSERHORN DIREKT változat közvetlenül a vízszűrők műanyag csövére illeszthető. TURBO fej nélküli, így EGYFÁZISÚ revitalizálst biztosít.
Stacks Image 2409
A VÍZVEZETÉKRE szerelhető DIREKT 15 / 22 / 28 (1/2 col / 3/4 col / 1 col átmérő) az egész ingatlan részére komplett Élő Víz ellátást kínál, így teljesen észrevétlen marad és nem foglal helyet a csapokon. A létesítmény minden pontján Élő Víz folyhat az összes vizes csatlakozásból. Bevezetésre kerültek továbbá ECO változatok, melyek abban különböznek a normál változattól, hogy kvantumörvény generátoruk nem tartalmaz ezüst bevonatot. TURBO fej nélküli, így EGYFÁZISÚ revitalizálst biztosít.

A TURBO fej kizárólag egyes CSAP VÉGÉRE és ZUHANYCSATLAKOZÓRA szerelhető modellek részét képezi, a DIREKT változatok nem tartalmaznak TURBO fejet.

Stacks Image 2449
A WIRBEL változatok rövidített MINI kvantumörvény generátora is már kiemelkedően hatékony és erőteljes revitalizálást visz végbe, miközben EGYFÁZISÚ revitalizálást biztosít.
Stacks Image 2456
A QUELLE változatok EGYSZERES kvantumörvény generátora rendkívüli módon teljesít, és már eleve felülmúlja az Élő Vízként elfogadott vízminőségeket. TURBO fejes változata KÉTFÁZISÚ revitalizálást biztosít.
Stacks Image 2490
Az ALPEN és a DIREKT 15 / 22 / 28 változatok MÁSFÉLSZERES kvantumörvény generátora a Phitalizer rendszer megalkotásának alapja, és kiemelkedő eredményeket biztosít. TURBO fejes változata KÉTFÁZISÚ revitalizálást biztosít.
Stacks Image 2442
A WASSERHORN változatok DUPLA kvantumörvény generátoral rendelkeznek. Ez modell már önmagában is két egymás után kötött revitalizálónak felel meg, ami még jobban ki tudja teljesíteni az Élő Víz előnyös képességeit. TURBO fejes változata KÉTFÁZISÚ revitalizálást biztosít, és egyben a Phitalizer rendszer csúcskategóriáját képviseli.
Költségmentes és Környezetbarát
A Phitalizer Víz-Revitalizáló felépítéséből adódóan önmagától működik, használata nem igényel semmilyen szaktudást, elektromos áramot, továbbá semmilyen fenntartási költsége nincs. Ráadásul az Élő Víz jó a környezetnek is, mivel segít beindítani a vele kapcsolatba kerülő vizek öntisztító képességeit. Alkalmazásával hozzájárulhatunk környezetünk fenntartásához.
A Phitalizer Előnyei
Stacks Image 2105
- A víz igazi forrásvíz állagot kap, természetes íze és aromája lesz;
- Az aktív oxigén szintje megnövekszik, és tápláló hatással van a bőrre és a hajra;
- Ételek, italok, zöldségek, gyümölcsök frissebbek és tovább eltarthatóbbak lesznek;
- Medencék, akváriumok, terráriumok, kerti tavak sokáig algamentesekké válnak;
- A növények jobban nőnek;
- Víz és tejalapú termékek és pékáruk tovább eltarthatók;
- A mosás és a takarítás hatékonyabbá válik;
- A vízkövesedés csökken, és könnyebben eltávolítható;
- A test PH szintje harmonikusabbá válik;
- A baktériumok, nitrátok, és a klór lecsökken, és megfordul mágneses polaritásuk;
- Segít eltávolítani káros anyagokat a testből;
- Támogatja a vitaminok és nyomelemek beépülését és hasznosulását;
- Csökken a korrózió, megszűnik a rozsda;
- A fogkőképződés mértéke csökken az állatoknál;
- Segít kitakarítani a káros rezgéseket és energetikai blokkokat a testből;
- Támogatja az intuíciót és a test energiaszintjét;
- Jótékony hatással van a környezetre is;

A Phitalizer Víz-Revitalizáló termékek képesek visszaadni az életenergiát a víz számára.

ESZKÖZÖK EGY JOBB ÉS TISZTÁBB ÉLETÉRT,
ÉS EGY EGÉSZSÉGESEBB KÖRNYEZETÉRT…

KÖLTSÉGMENTES MEGOLDÁSOK a BOLYGÓNK ÉLŐVILÁGÁNAK EGÉSZSÉGE CÉLJÁBÓL.

Phitalizer Termékek

A Phitalizer egy alpesi forráshoz hasonló friss vizet biztosít. Speciális kialakítása végett segít a víz magas szinttű revitalizálásában. Létezik csapra, zuhanyra, mosogató, vagy mosdó alá, vízszűrőre, é vízvezetékre szerelhető változatban is. A Phitalizer vörösrézből készül, valamint ezüstöt és összetett vibrációs mintákat tartalmaz. Az életenergia és az oxigénszint megnövekszik a vízben általa, a PH érték kiegyensúlyozódik, a víz kristályszerkezete rendezetté válik.

18% EXTRA KEDVEZMÉNY minden PHITALIZER és HARMONIZER termékre!

Stacks Image 2525
Stacks Image 2528
Stacks Image 2531

+ AJÁNDÉK TERMÉKEK 120.000 FT felett!

MOST 7SE típusú ENERGIA ÁTALAKÍTÓT adunk AJÁNDÉKBA 120.000 Ft-os vásárlási értékenként PHITALIZER, vagy HARMONIZER termékek VÁSÁRLÁSA esetén.

* Az AJÁNDÉK termékek kizárólag PHITALIZER és HARMONIZER termékek vásárlási értékének megfelelően kerülnek feltüntetésre 120.000 FT-onkénti léptékben. FIGYELEM! A kosárba az ajándék termék nem fog automatikusan bekerülni, kizárólag a megrendelés leadását követően kiállított hivatalos számlán fog szerepelni. Ennek értelmében 1 db 7SE-t adunk AJÁNDÉKBA 120.000 FT összérték felett, 2 db 7SE-t adunk AJÁNDÉKBA 240.000 FT összérték felett, 3 db 7SE-t adunk AJÁNDÉKBA 360.000 FT összérték felett, és így tovább…

** FONTOS! Elektroszmog ÁRNYÉKOLÓ TEXTILEK vásárlási értéke nem számít bele a kedvezménybe!

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

- ingyenes KÉSZPÉNZ befizetés,
- Banki ÁTUTALÁS,
- UTÁNVÉT (KÉSZPÉNZZEL, vagy BANKKÁRTYÁVAL). ***Kizárólag raktáron lévő termékek esetén választható.

Phitalizer Ivásra - Tölcsér
A Phitalizer könnyen telepíthető modellekkel rendelkezik az Ivóvíz felélesztéséhez. Előnyös tulajdonságokkal ruházza fel a vizet, mivel oxigénnel teli friss forráshoz hasonló ivóvizet biztosít és támogatja a test működési és méregtelenítési folyamatait is. A TÖLCSÉR változaton bármilyen folyadék átfolyatható.
KOSÁR 0 FT
PHITALIZER WIRBEL ECO + Tölcsér
LEGKEDVELTEBB TERMÉK

PHITALIZER WIRBEL ECO + Tölcsér

A Phitalizer rendszer WIRBEL típusú ezüst nélküli ECO változatának TÖLCSÉRES modellje, melyen bármilyen folyadék átfolyatható. RÖVIDÍTETT hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Vízre, Növényi italokra, Tejre, illetve Alkoholos italokra is használható.

29,970 FT 24,575 FT

PHITALIZER WIRBEL + Tölcsér
PHITALIZER

PHITALIZER WIRBEL + Tölcsér

Az ezüstözött Phitalizer rendszer WIRBEL típusú változatának TÖLCSÉRES modellje, melyen bármilyen folyadék átfolyatható. RÖVIDÍTETT hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Vízre, Növényi italokra, Tejre, illetve Alkoholos italokra is használható.

34,990 FT 28,692 FT

Phitalizer Ivásra - Csap Végére
A Phitalizer könnyen telepíthető modellekkel rendelkezik az Ivóvíz felélesztéséhez. Előnyös tulajdonságokkal ruházza fel a vizet, mivel oxigénnel teli friss forráshoz hasonló ivóvizet biztosít és támogatja a test működési és méregtelenítési folyamatait is. A CSAPOK VÉGÉRE szerelhető változat egyszerűen csatlakoztatható a hagyományos kivitelű csapokhoz.
PHITALIZER WASSERHORN GOLD Konyha
LEGKEDVELTEBB TERMÉK

PHITALIZER WASSERHORN GOLD Konyha

Az ezüstözött Phitalizer rendszer WASSERHORN típusú változatának CSAPOKRA szerelhető modellje, mely DUPLA hosszúságú KÉTFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít a hozzá tartozó TURBO örvény fejjel, ami elő-energetizálja a vizet és még erőteljesebb örvénymozgásba készteti a folyadékot.

99,990 FT 81,992 FT

PHITALIZER QUELLE GOLD ECO Konyha
PHITALIZER

PHITALIZER QUELLE GOLD ECO Konyha

A Phitalizer rendszer QUELLE típusú változatának CSAPOKRA szerelhető, fizikai EZÜST BEVONATOT NEM TARTALMAZÓ ECO modellje, mely EGYSZERES hosszúságú KÉTFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít a hozzá tartozó TURBO örvény fejjel, ami elő-energetizálja a vizet és még erőteljesebb örvénymozgásba készteti a folyadékot.

79,920 FT 65,534 FT

PHITALIZER QUELLE GOLD Konyha
PHITALIZER

PHITALIZER QUELLE GOLD Konyha

Az ezüstözött Phitalizer rendszer QUELLE típusú változatának CSAPOKRA szerelhető modellje, mely EGYSZERES hosszúságú KÉTFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít a hozzá tartozó TURBO örvény fejjel, ami elő-energetizálja a vizet és még erőteljesebb örvénymozgásba készteti a folyadékot.

84,960 FT 69,667 FT

PHITALIZER ALPEN GOLD ECO Konyha
PHITALIZER

PHITALIZER ALPEN GOLD ECO Konyha

A Phitalizer rendszer ALPEN típusú változatának CSAPOKRA szerelhető, fizikai EZÜST BEVONATOT NEM TARTALMAZÓ ECO modellje, mely MÁSFÉLSZERES hosszúságú KÉTFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít a hozzá tartozó TURBO örvény fejjel, ami elő-energetizálja a vizet és még erőteljesebb örvénymozgásba készteti a folyadékot.

84,960 FT 69,667 FT

PHITALIZER ALPEN GOLD Konyha
PHITALIZER

PHITALIZER ALPEN GOLD Konyha

Az ezüstözött Phitalizer rendszer ALPEN típusú változatának CSAPOKRA szerelhető modellje, mely MÁSFÉLSZERES hosszúságú KÉTFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít a hozzá tartozó TURBO örvény fejjel, ami elő-energetizálja a vizet és még erőteljesebb örvénymozgásba készteti a folyadékot.

89,910 FT 73,726 FT

PHITALIZER WASSERHORN GOLD ECO Konyha
PHITALIZER

PHITALIZER WASSERHORN GOLD ECO Konyha

A Phitalizer rendszer WASSERHORN típusú változatának CSAPOKRA szerelhető, fizikai EZÜST BEVONATOT NEM TARTALMAZÓ ECO modellje, mely DUPLA hosszúságú KÉTFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít a hozzá tartozó TURBO örvény fejjel, ami elő-energetizálja a vizet és még erőteljesebb örvénymozgásba készteti a folyadékot.

89,910 FT 73,726 FT

PHITALIZER WASSERHORN GOLD Konyha Polinox (KIFUTÓ TERMÉK)
PHITALIZER

PHITALIZER WASSERHORN GOLD Konyha Polinox (KIFUTÓ TERMÉK)

Az ezüstözött Phitalizer rendszer WASSERHORN típusú változatának CSAPOKRA szerelhető, kívül POLINOX burkolattal ellátott modellje, mely DUPLA hosszúságú KÉTFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít a hozzá tartozó TURBO örvény fejjel, ami elő-energetizálja a vizet és még erőteljesebb örvénymozgásba készteti a folyadékot.

109,980 FT 90,184 FT

Phitalizer Ivásra - Mosogató, vagy Mosdó Alá
A Phitalizer könnyen telepíthető modellekkel rendelkezik az Ivóvíz felélesztéséhez. Előnyös tulajdonságokkal ruházza fel a vizet, mivel oxigénnel teli friss forráshoz hasonló ivóvizet biztosít és támogatja a test működési és méregtelenítési folyamatait is. MOSDÓKAGYLÓRA vagy MOSOGATÓ-MEDENCÉRE SZERELT CSAPOKHOZ, illetve KÜLÖNLEGES végű CSAPOKHOZ és ZUHANYFEJES KONYHAI CSAPOKHOZ is felszerelhető. MOSOGATÓ, vagy MOSDÓ ALÁ szerelhető változat NEM LÁTSZIK, és NEM FOGLAL HELYET A CSAPON, mivel közvetlenül a csap flexibilis fali csöve elé illeszthető, illetve akár egy konyhai VÍZSZŰRŐ rendszer, MOSÓGÉP, MOSOGATÓGÉP, ITALAUTOMATA… bekötőcsöve elé is elhelyezhető. *Fali csapokhoz nem alkalmazható.
PHITALIZER WASSERHORN DIREKT Mosogató vagy Mosdó Alá
LEGKEDVELTEBB TERMÉK

PHITALIZER WASSERHORN DIREKT Mosogató vagy Mosdó Alá

Az ezüstözött Phitalizer rendszer WASSERHORN típusú változatának a MOSDÓ, vagy MOSOGATÓ ALÁ szerelhető modellje, mely DUPLA hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a falból kijövő Hidegvizes, vagy Melegvizes csapbekötő csatlakozóra szerelhető modellje, így nem látszik és NEM FOGLAL HELYET A CSAPON.

69,930 FT 57,343 FT

PHITALIZER QUELLE DIREKT ECO Mosogató vagy Mosdó Alá
PHITALIZER

PHITALIZER QUELLE DIREKT ECO Mosogató vagy Mosdó Alá

A Phitalizer rendszer QUELLE típusú változatának a MOSDÓ, vagy MOSOGATÓ ALÁ szerelhető, fizikai EZÜST BEVONATOT NEM TARTALMAZÓ ECO modellje, mely EGYSZERES hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a falból kijövő Hidegvizes, vagy Melegvizes csapbekötő csatlakozóra szerelhető modellje, így nem látszik és NEM FOGLAL HELYET A CSAPON.

39,960 FT 32,767 FT

PHITALIZER QUELLE DIREKT Mosogató vagy Mosdó Alá
PHITALIZER

PHITALIZER QUELLE DIREKT Mosogató vagy Mosdó Alá

Az ezüstözött Phitalizer rendszer QUELLE típusú változatának a MOSDÓ, vagy MOSOGATÓ ALÁ szerelhető modellje, mely EGYSZERES hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a falból kijövő Hidegvizes, vagy Melegvizes csapbekötő csatlakozóra szerelhető modellje, így nem látszik és NEM FOGLAL HELYET A CSAPON.

44,910 FT 36,826 FT

PHITALIZER ALPEN DIREKT ECO Mosogató vagy Mosdó Alá
PHITALIZER

PHITALIZER ALPEN DIREKT ECO Mosogató vagy Mosdó Alá

A Phitalizer rendszer ALPEN típusú változatának a MOSDÓ, vagy M0OSOGATÓ ALÁ szerelhető, fizikai EZÜST BEVONATOT NEM TARTALMAZÓ ECO modellje, mely MÁSFÉLSZERES hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a falból kijövő Hidegvizes, vagy Melegvizes csapbekötő csatlakozóra szerelhető modellje, így nem látszik és NEM FOGLAL HELYET A CSAPON.

44,910 FT 36,826 FT

PHITALIZER ALPEN DIREKT Mosogató vagy Mosdó Alá
PHITALIZER

PHITALIZER ALPEN DIREKT Mosogató vagy Mosdó Alá

Az ezüstözött Phitalizer rendszer ALPEN típusú változatának a MOSDÓ, vagy MOSOGATÓ ALÁ szerelhető modellje, mely MÁSFÉLSZERES hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a falból kijövő Hidegvizes, vagy Melegvizes csapbekötő csatlakozóra szerelhető modellje, így nem látszik és NEM FOGLAL HELYET A CSAPON.

49,950 FT 40,959 FT

PHITALIZER WASSERHORN DIREKT ECO Mosogató vagy Mosdó Alá
PHITALIZER

PHITALIZER WASSERHORN DIREKT ECO Mosogató vagy Mosdó Alá

A Phitalizer rendszer WASSERHORN típusú változatának a MOSDÓ, vagy MOSOGATÓ ALÁ szerelhető, fizikai EZÜST BEVONATOT NEM TARTALMAZÓ ECO modellje, mely DUPLA hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a falból kijövő Hidegvizes, vagy Melegvizes csapbekötő csatlakozóra szerelhető modellje, így nem látszik és NEM FOGLAL HELYET A CSAPON.

59,940 FT 49,151 FT

PHITALIZER QUELLE DIREKT ECO DUPLA Mosogató vagy Mosdó Alá
PHITALIZER

PHITALIZER QUELLE DIREKT ECO DUPLA Mosogató vagy Mosdó Alá

A Phitalizer rendszer QUELLE típusú változatának a MOSDÓ, vagy MOSOGATÓ ALÁ szerelhető 2 darabos, fizikai EZÜST BEVONATOT NEM TARTALMAZÓ ECO csomagja, mely EGYSZERES hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a falból kijövő Hidegvizes, és Melegvizes csapbekötő csatlakozóra szerelhető modellje, így nem látszik és NEM FOGLAL HELYET A CSAPON.

64,980 FT 53,284 FT

PHITALIZER QUELLE DIREKT DUPLA Mosogató vagy Mosdó Alá
PHITALIZER

PHITALIZER QUELLE DIREKT DUPLA Mosogató vagy Mosdó Alá

Az ezüstözött Phitalizer rendszer QUELLE típusú változatának a MOSDÓ, vagy MOSOGATÓ ALÁ szerelhető 2 darabos csomagja, mely EGYSZERES hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a falból kijövő Hidegvizes, és Melegvizes csapbekötő csatlakozóra szerelhető modellje, így nem látszik és NEM FOGLAL HELYET A CSAPON.

74,970 FT 61,475 FT

PHITALIZER ALPEN DIREKT ECO DUPLA Mosogató vagy Mosdó Alá
PHITALIZER

PHITALIZER ALPEN DIREKT ECO DUPLA Mosogató vagy Mosdó Alá

A Phitalizer rendszer ALPEN típusú változatának a MOSDÓ, vagy MOSOGATÓ ALÁ szerelhető 2 darabos, fizikai EZÜST BEVONATOT NEM TARTALMAZÓ ECO csomagja, mely MÁSFÉLSZERES hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a falból kijövő Hidegvizes, és Melegvizes csapbekötő csatlakozóra szerelhető modellje, így nem látszik és NEM FOGLAL HELYET A CSAPON.

74,970 FT 61,475 FT

PHITALIZER ALPEN DIREKT DUPLA Mosogató vagy Mosdó Alá
PHITALIZER

PHITALIZER ALPEN DIREKT DUPLA Mosogató vagy Mosdó Alá

Az ezüstözött Phitalizer rendszer ALPEN típusú változatának a MOSDÓ, vagy MOSOGATÓ ALÁ szerelhető 2 darabos csomagja, mely MÁSFÉLSZERES hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a falból kijövő Hidegvizes, és Melegvizes csapbekötő csatlakozóra szerelhető modellje, így nem látszik és NEM FOGLAL HELYET A CSAPON.

84,960 FT 69,667 FT

PHITALIZER WASSERHORN DIREKT ECO DUPLA Mosogató vagy Mosdó Alá
PHITALIZER

PHITALIZER WASSERHORN DIREKT ECO DUPLA Mosogató vagy Mosdó Alá

A Phitalizer rendszer WASSERHORN típusú változatának a MOSDÓ, vagy MOSOGATÓ ALÁ szerelhető 2 darabos, fizikai EZÜST BEVONATOT NEM TARTALMAZÓ ECO csomagja, mely DUPLA hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a falból kijövő Hidegvizes, és Melegvizes csapbekötő csatlakozóra szerelhető modellje, így nem látszik és NEM FOGLAL HELYET A CSAPON.

99,990 FT 81,992 FT

PHITALIZER WASSERHORN DIREKT DUPLA Mosogató vagy Mosdó Alá
PHITALIZER

PHITALIZER WASSERHORN DIREKT DUPLA Mosogató vagy Mosdó Alá

Az ezüstözött Phitalizer rendszer WASSERHORN típusú változatának a MOSDÓ, vagy MOSOGATÓ ALÁ szerelhető 2 darabos csomagja, mely DUPLA hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a falból kijövő Hidegvizes, és Melegvizes csapbekötő csatlakozóra szerelhető modellje, így nem látszik és NEM FOGLAL HELYET A CSAPON.

119,970 FT 98,375 FT

Phitalizer Ivásra - Vízszűrőkhöz
A Phitalizer könnyen telepíthető modellekkel rendelkezik az Ivóvíz felélesztéséhez. Előnyös tulajdonságokkal ruházza fel a vizet, mivel oxigénnel teli friss forráshoz hasonló ivóvizet biztosít és támogatja a test működési és méregtelenítési folyamatait is. A kifejezetten SZŰRŐKHÖZ való modell bármilyen vízszűrő, vagy desztilláló berendelés műanyag csövére helyezhető a szűrőtartály és a szűrő csapja közé.
PHITALIZER WASSERHORN DIREKT Vízszűrőhöz
LEGKEDVELTEBB TERMÉK

PHITALIZER WASSERHORN DIREKT Vízszűrőhöz

Az ezüstözött Phitalizer rendszer WASSERHORN típusú változatának VÍZSZŰRŐKHÖZ csatlakoztatható modellje, mely DUPLA hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a VÍZSZŰRŐ, vagy más VÍZKEZELŐ eszköz műanyag csövére csatlakoztatható.

74,970 FT 61,475 FT

PHITALIZER QUELLE DIREKT ECO Vízszűrőhöz
PHITALIZER

PHITALIZER QUELLE DIREKT ECO Vízszűrőhöz

A Phitalizer rendszer QUELLE típusú változatának VÍZSZŰRŐKHÖZ csatlakoztatható, fizikai EZÜST BEVONATOT NEM TARALMAZÓ ECO modellje, mely EGYSZERES hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a VÍZSZŰRŐ, vagy más VÍZKEZELŐ eszköz műanyag csövére csatlakoztatható.

44,910 FT 36,826 FT

PHITALIZER QUELLE DIREKT Vízszűrőhöz
PHITALIZER

PHITALIZER QUELLE DIREKT Vízszűrőhöz

Az ezüstözött Phitalizer rendszer QUELLE típusú változatának VÍZSZŰRŐKHÖZ csatlakoztatható modellje, mely EGYSZERES hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a VÍZSZŰRŐ, vagy más VÍZKEZELŐ eszköz műanyag csövére csatlakoztatható.

49,950 FT 40,959 FT

PHITALIZER ALPEN DIREKT ECO Vízszűrőhöz
PHITALIZER

PHITALIZER ALPEN DIREKT ECO Vízszűrőhöz

A Phitalizer rendszer ALPEN típusú változatának VÍZSZŰRŐKHÖZ csatlakoztatható, fizikai EZÜST BEVONATOT NEM TARTALMAZÓ ECO modellje, mely MÁSFÉLSZERES hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a VÍZSZŰRŐ, vagy más VÍZKEZELŐ eszköz műanyag csövére csatlakoztatható.

49,950 FT 40,959 FT

PHITALIZER ALPEN DIREKT Vízszűrőhöz
PHITALIZER

PHITALIZER ALPEN DIREKT Vízszűrőhöz

Az ezüstözött Phitalizer rendszer ALPEN típusú változatának VÍZSZŰRŐKHÖZ csatlakoztatható modellje, mely MÁSFÉLSZERES hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a VÍZSZŰRŐ, vagy más VÍZKEZELŐ eszköz műanyag csövére csatlakoztatható.

54,990 FT 45,092 FT

PHITALIZER WASSERHORN DIREKT ECO Vízszűrőhöz
PHITALIZER

PHITALIZER WASSERHORN DIREKT ECO Vízszűrőhöz

A Phitalizer rendszer WASSERHORN típusú változatának VÍZSZŰRŐKHÖZ csatlakoztatható, fizikai EZÜST BEVONATOT NEM TARTALMAZÓ ECO modellje, mely DUPLA hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a VÍZSZŰRŐ, vagy más VÍZKEZELŐ eszköz műanyag csövére csatlakoztatható.

64,980 FT 53,284 FT

Phitalizer Fürdésre - Zuhany, Fürdővíz
A Phitalizer könnyen telepíthető modellekkel rendelkezik a Fürdővíz felélesztéséhez is. Frissítő, hidratáló, oxigénes fürdővizet biztosít, mely rendkívül előnyös a bőr, a haj, és a test energiarendszere számára egyaránt. A ZUHANY modell a legegyszerűbben csatlakoztatható bármely hagyományos zuhanycsaptelephez, vagy zuhanycsőhöz. A szerkezet segítségével, a zuhanycsövön keresztül kád is feltölthető Élő Vízzel.
PHITALIZER WASSERHORN GOLD Zuhany
LEGKEDVELTEBB TERMÉK

PHITALIZER WASSERHORN GOLD Zuhany

Az ezüstözött Phitalizer rendszer WASSERHORN típusú változatának ZUHANYRA szerelhető modellje, mely DUPLA hosszúságú KÉTFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít a hozzá tartozó TURBO örvény fejjel, ami elő-energetizálja a vizet és még erőteljesebb örvénymozgásba készteti a folyadékot.

99,990 FT 81,992 FT

PHITALIZER QUELLE GOLD ECO Zuhany
PHITALIZER

PHITALIZER QUELLE GOLD ECO Zuhany

A Phitalizer rendszer QUELLE típusú változatának ZUHANYRA szerelhető, fizikai EZÜST BEVONATOT NEM TARTALMAZÓ ECO modellje, mely EGYSZERES hosszúságú KÉTFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít a hozzá tartozó TURBO örvény fejjel, ami elő-energetizálja a vizet és még erőteljesebb örvénymozgásba készteti a folyadékot.

75,960 FT 62,287 FT

PHITALIZER ALPEN GOLD ECO Zuhany
PHITALIZER

PHITALIZER ALPEN GOLD ECO Zuhany

A Phitalizer rendszer ALPEN típusú változatának ZUHANYRA szerelhető, fizikai EZÜST BEVONATOT NEM TARTALMAZÓ ECO modellje, mely MÁSFÉLSZERES hosszúságú KÉTFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít a hozzá tartozó TURBO örvény fejjel, ami elő-energetizálja a vizet és még erőteljesebb örvénymozgásba készteti a folyadékot.

79,920 FT 65,534 FT

PHITALIZER QUELLE GOLD Zuhany
PHITALIZER

PHITALIZER QUELLE GOLD Zuhany

Az ezüstözött Phitalizer rendszer QUELLE típusú változatának ZUHANYRA szerelhető modellje, mely EGYSZERES hosszúságú KÉTFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít a hozzá tartozó TURBO örvény fejjel, ami elő-energetizálja a vizet és még erőteljesebb örvénymozgásba készteti a folyadékot.

84,960 FT 69,667 FT

PHITALIZER ALPEN GOLD Zuhany
PHITALIZER

PHITALIZER ALPEN GOLD Zuhany

Az ezüstözött Phitalizer rendszer ALPEN típusú változatának ZUHANYRA szerelhető modellje, mely MÁSFÉLSZERES hosszúságú KÉTFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít a hozzá tartozó TURBO örvény fejjel, ami elő-energetizálja a vizet és még erőteljesebb örvénymozgásba készteti a folyadékot.

89,910 FT 73,726 FT

PHITALIZER WASSERHORN GOLD ECO Zuhany
PHITALIZER

PHITALIZER WASSERHORN GOLD ECO Zuhany

A Phitalizer rendszer WASSERHORN típusú változatának ZUHANYRA szerelhető, fizikai EZÜST BEVONATOT NEM TARTALMAZÓ ECO modellje, mely DUPLA hosszúságú KÉTFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít a hozzá tartozó TURBO örvény fejjel, ami elő-energetizálja a vizet és még erőteljesebb örvénymozgásba készteti a folyadékot.

89,910 FT 73,726 FT

PHITALIZER WASSERHORN GOLD Zuhany Polinox (KIFUTÓ TERMÉK)
PHITALIZER

PHITALIZER WASSERHORN GOLD Zuhany Polinox (KIFUTÓ TERMÉK)

Az ezüstözött Phitalizer rendszer WASSERHORN típusú változatának ZUHANYRA szerelhető, kívül POLINOX burkolattal ellátott modellje, mely DUPLA hosszúságú KÉTFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít a hozzá tartozó TURBO örvény fejjel, ami elő-energetizálja a vizet és még erőteljesebb örvénymozgásba készteti a folyadékot.

109,980 FT 90,184 FT

Phitalizer Vízcsőre - Minden Egyben, az Egész Ingatlan Vízellátására
A Phitalizer VÍZVEZETÉKRE szerelhető verziója Élő Vízzel látja el az egész ingatlant. Közvetlenül a bejövő vízvezetékre csatlakoztatható. Segítségével az összes csapból oxigénnel teli friss forráshoz hasonló víz folyhat, mely ez által a fürdőszoba teljes egészébe, mosógépbe, mosogatógépbe, akár a kertbe és a fűtésrendszerbe is eljut. Az ivóvíz kellemes frissítő, tisztító hatásúvá, a fürdővíz hidratáló gyógyfürdővé válik, és rendkívül értékes tulajdonságokkal párosul.

Az egész vízvezetékre, fűtésrendszerre jótékony hatást biztosít, mivel csökkenti a rozsdát, a baktériumokat, és a lerakódásokat is. Kútvíz esetén is tökéletesen alkalmazható, a vasas elszíneződés lecsökken, vagy el is múlik. A ház vize egy igazi alpesi forráshoz hasonló, de annál is előnyösebb vízzé alakul, mely a kerti növényzetet oxigéndús nyári záporként frissíti. Ez a modell alkalmas lakások, házak, társasházak és ipari létesítmények teljes vízellátásának revitalizálására.
PHITALIZER DIREKT 22 Vízvezetékre
LEGKEDVELTEBB TERMÉK

PHITALIZER DIREKT 22 Vízvezetékre

Az ezüstözött Phitalizer rendszer egész INGATLAN részére TELJES Élő Víz ellátást kínáló 22 mm külső, és 3/4 col belső keresztmetszetű változata, mely MÁSFÉLSZERES hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a bejövő VÍZVEZETÉKRE szerelhető, így nem foglal helyet a csapokon. Vízszerelő szakember segítségével bármely vele belső keresztmetszetben megegyező FŐ-VÍZVEZETÉKRE, fűtésrendszerre, vagy más rendszerekhez is csatlakoztatható. Segítségével a lakás, ház, társasház, kert, vagy más létesítmény minden pontján Élő Víz folyhat a csapokból és az összes vizes csatlakozásból (pl. mosógép, mosogatógép, mellékhelyiség, fűtésrendszer...)

129,960 FT 106,567 FT

PHITALIZER DIREKT 15 ECO Vízvezetékre
PHITALIZER

PHITALIZER DIREKT 15 ECO Vízvezetékre

A Phitalizer rendszer egész INGATLAN részére TELJES Élő Víz ellátást kínáló 15 mm külső, és 1/2 col belső keresztmetszetű, fizikai EZÜST BEVONATOT NEM TARTALMAZÓ ECO változata, mely MÁSFÉLSZERES hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a bejövő VÍZVEZETÉKRE szerelhető, így nem foglal helyet a csapokon. Vízszerelő szakember segítségével bármely vele belső keresztmetszetben megegyező FŐ-VÍZVEZETÉKRE, fűtésrendszerre, vagy más rendszerekhez is csatlakoztatható. Segítségével a lakás, ház, társasház, kert, vagy más létesítmény minden pontján Élő Víz folyhat a csapokból és az összes vizes csatlakozásból (pl. mosógép, mosogatógép, mellékhelyiség, fűtésrendszer...)

89,910 FT 73,726 FT

PHITALIZER DIREKT 15 Vízvezetékre
PHITALIZER

PHITALIZER DIREKT 15 Vízvezetékre

Az ezüstözött Phitalizer rendszer egész INGATLAN részére TELJES Élő Víz ellátást kínáló 15 mm külső, és 1/2 col belső keresztmetszetű változata, mely MÁSFÉLSZERES hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a bejövő VÍZVEZETÉKRE szerelhető, így nem foglal helyet a csapokon. Vízszerelő szakember segítségével bármely vele belső keresztmetszetben megegyező FŐ-VÍZVEZETÉKRE, fűtésrendszerre, vagy más rendszerekhez is csatlakoztatható. Segítségével a lakás, ház, társasház, kert, vagy más létesítmény minden pontján Élő Víz folyhat a csapokból és az összes vizes csatlakozásból (pl. mosógép, mosogatógép, mellékhelyiség, fűtésrendszer...)

109,980 FT 90,184 FT

PHITALIZER DIREKT 22 ECO Vízvezetékre
PHITALIZER

PHITALIZER DIREKT 22 ECO Vízvezetékre

A Phitalizer rendszer egész INGATLAN részére TELJES Élő Víz ellátást kínáló 22 mm külső, és 3/4 col belső keresztmetszetű, fizikai EZÜST BEVONATOT NEM TARTALMAZÓ ECO változata, mely MÁSFÉLSZERES hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a bejövő VÍZVEZETÉKRE szerelhető, így nem foglal helyet a csapokon. Vízszerelő szakember segítségével bármely vele belső keresztmetszetben megegyező FŐ-VÍZVEZETÉKRE, fűtésrendszerre, vagy más rendszerekhez is csatlakoztatható. Segítségével a lakás, ház, társasház, kert, vagy más létesítmény minden pontján Élő Víz folyhat a csapokból és az összes vizes csatlakozásból (pl. mosógép, mosogatógép, mellékhelyiség, fűtésrendszer...)

109,980 FT 90,184 FT

PHITALIZER DIREKT 15 DUPLA ECO Vízvezetékre
PHITALIZER

PHITALIZER DIREKT 15 DUPLA ECO Vízvezetékre

A Phitalizer rendszer egész INGATLAN részére TELJES Élő Víz ellátást kínáló 15 mm külső, és 1/2 col belső keresztmetszetű 2 darabos, fizikai EZÜST BEVONATOT NEM TARTALMAZÓ ECO csomagja, mely MÁSFÉLSZERES hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a bejövő VÍZVEZETÉKRE szerelhető, így nem foglal helyet a csapokon. Vízszerelő szakember segítségével bármely vele belső keresztmetszetben megegyező FŐ-VÍZVEZETÉKRE, fűtésrendszerre, vagy más rendszerekhez is csatlakoztatható. Segítségével a lakás, ház, társasház, kert, vagy más létesítmény minden pontján Élő Víz folyhat a csapokból és az összes vizes csatlakozásból (pl. mosógép, mosogatógép, mellékhelyiség, fűtésrendszer...)

165,960 FT 136,087 FT

PHITALIZER DIREKT 15 DUPLA Vízvezetékre
PHITALIZER

PHITALIZER DIREKT 15 DUPLA Vízvezetékre

Az ezüstözött Phitalizer rendszer egész INGATLAN részére TELJES Élő Víz ellátást kínáló 15 mm külső, és 1/2 col belső keresztmetszetű 2 darabos csomagja, mely MÁSFÉLSZERES hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a bejövő VÍZVEZETÉKRE szerelhető, így nem foglal helyet a csapokon. Vízszerelő szakember segítségével bármely vele belső keresztmetszetben megegyező FŐ-VÍZVEZETÉKRE, fűtésrendszerre, vagy más rendszerekhez is csatlakoztatható. Segítségével a lakás, ház, társasház, kert, vagy más létesítmény minden pontján Élő Víz folyhat a csapokból és az összes vizes csatlakozásból (pl. mosógép, mosogatógép, mellékhelyiség, fűtésrendszer...)

199,980 FT 163,984 FT

PHITALIZER DIREKT 22 ECO DUPLA Vízvezetékre
PHITALIZER

PHITALIZER DIREKT 22 ECO DUPLA Vízvezetékre

A Phitalizer rendszer egész INGATLAN részére TELJES Élő Víz ellátást kínáló 22 mm külső, és 3/4 col belső keresztmetszetű 2 darabos, fizikai EZÜST BEVONATOT NEM TARTALMAZÓ ECO csomagja, mely MÁSFÉLSZERES hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a bejövő VÍZVEZETÉKRE szerelhető, így nem foglal helyet a csapokon. Vízszerelő szakember segítségével bármely vele belső keresztmetszetben megegyező FŐ-VÍZVEZETÉKRE, fűtésrendszerre, vagy más rendszerekhez is csatlakoztatható. Segítségével a lakás, ház, társasház, kert, vagy más létesítmény minden pontján Élő Víz folyhat a csapokból és az összes vizes csatlakozásból (pl. mosógép, mosogatógép, mellékhelyiség, fűtésrendszer...)

199,980 FT 163,984 FT

PHITALIZER DIREKT 22 DUPLA Vízvezetékre
PHITALIZER

PHITALIZER DIREKT 22 DUPLA Vízvezetékre

Az ezüstözött Phitalizer rendszer egész INGATLAN részére TELJES Élő Víz ellátást kínáló 22 mm külső, és 3/4 col belső keresztmetszetű 2 darabos csomagja, mely MÁSFÉLSZERES hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a bejövő VÍZVEZETÉKRE szerelhető, így nem foglal helyet a csapokon. Vízszerelő szakember segítségével bármely vele belső keresztmetszetben megegyező FŐ-VÍZVEZETÉKRE, fűtésrendszerre, vagy más rendszerekhez is csatlakoztatható. Segítségével a lakás, ház, társasház, kert, vagy más létesítmény minden pontján Élő Víz folyhat a csapokból és az összes vizes csatlakozásból (pl. mosógép, mosogatógép, mellékhelyiség, fűtésrendszer...)

235,980 FT 193,504 FT

PHITALIZER DIREKT 28 ECO Vízvezetékre
PHITALIZER

PHITALIZER DIREKT 28 ECO Vízvezetékre

A Phitalizer rendszer egész INGATLAN részére TELJES Élő Víz ellátást kínáló 28 mm külső, és 1 col belső keresztmetszetű, fizikai EZÜST BEVONATOT NEM TARTALMAZÓ ECO változata, mely MÁSFÉLSZERES hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a bejövő VÍZVEZETÉKRE szerelhető, így nem foglal helyet a csapokon. Vízszerelő szakember segítségével bármely vele belső keresztmetszetben megegyező FŐ-VÍZVEZETÉKRE, fűtésrendszerre, vagy más rendszerekhez is csatlakoztatható. Segítségével a lakás, ház, társasház, kert, vagy más létesítmény minden pontján Élő Víz folyhat a csapokból és az összes vizes csatlakozásból (pl. mosógép, mosogatógép, mellékhelyiség, fűtésrendszer...)

249,930 FT 204,943 FT

PHITALIZER DIREKT 28 Vízvezetékre
PHITALIZER

PHITALIZER DIREKT 28 Vízvezetékre

Az ezüstözött Phitalizer rendszer egész INGATLAN részére TELJES Élő Víz ellátást kínáló 28 mm külső, és 1 col belső keresztmetszetű változata, mely MÁSFÉLSZERES hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a bejövő VÍZVEZETÉKRE szerelhető, így nem foglal helyet a csapokon. Vízszerelő szakember segítségével bármely vele belső keresztmetszetben megegyező FŐ-VÍZVEZETÉKRE, fűtésrendszerre, vagy más rendszerekhez is csatlakoztatható. Segítségével a lakás, ház, társasház, kert, vagy más létesítmény minden pontján Élő Víz folyhat a csapokból és az összes vizes csatlakozásból (pl. mosógép, mosogatógép, mellékhelyiség, fűtésrendszer...)

269,910 FT 221,326 FT

PHITALIZER DIREKT 1.5 COL ECO Vízvezetékre
PHITALIZER

PHITALIZER DIREKT 1.5 COL ECO Vízvezetékre

A Phitalizer rendszer egész INGATLAN részére TELJES Élő Víz ellátást kínáló 4 x 3/4 col, azaz 1.5 col belső keresztmetszetű, fizikai EZÜST BEVONATOT NEM TARTALMAZÓ ECO változata, mely MÁSFÉLSZERES hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a bejövő VÍZVEZETÉKRE szerelhető, így nem foglal helyet a csapokon. Vízszerelő szakember segítségével bármely vele belső keresztmetszetben megegyező FŐ-VÍZVEZETÉKRE, fűtésrendszerre, vagy más rendszerekhez is csatlakoztatható. Segítségével a lakás, ház, társasház, kert, vagy más létesítmény minden pontján Élő Víz folyhat a csapokból és az összes vizes csatlakozásból (pl. mosógép, mosogatógép, mellékhelyiség, fűtésrendszer...)

365,940 FT 300,071 FT

PHITALIZER DIREKT 1.5 COL Vízvezetékre
PHITALIZER

PHITALIZER DIREKT 1.5 COL Vízvezetékre

Az ezüstözött Phitalizer rendszer egész INGATLAN részére TELJES Élő Víz ellátást kínáló 4 x 3/4 col, azaz 1.5 col belső keresztmetszetű változata, mely MÁSFÉLSZERES hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a bejövő VÍZVEZETÉKRE szerelhető, így nem foglal helyet a csapokon. Vízszerelő szakember segítségével bármely vele belső keresztmetszetben megegyező FŐ-VÍZVEZETÉKRE, fűtésrendszerre, vagy más rendszerekhez is csatlakoztatható. Segítségével a lakás, ház, társasház, kert, vagy más létesítmény minden pontján Élő Víz folyhat a csapokból és az összes vizes csatlakozásból (pl. mosógép, mosogatógép, mellékhelyiség, fűtésrendszer...)

429,930 FT 352,543 FT

PHITALIZER DIREKT 28 ECO DUPLA Vízvezetékre
PHITALIZER

PHITALIZER DIREKT 28 ECO DUPLA Vízvezetékre

A Phitalizer rendszer egész INGATLAN részére TELJES Élő Víz ellátást kínáló 28 mm külső, és 1 col belső keresztmetszetű 2 darabos, fizikai EZÜST BEVONATOT NEM TARTALMAZÓ ECO csomagja, mely MÁSFÉLSZERES hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a bejövő VÍZVEZETÉKRE szerelhető, így nem foglal helyet a csapokon. Vízszerelő szakember segítségével bármely vele belső keresztmetszetben megegyező FŐ-VÍZVEZETÉKRE, fűtésrendszerre, vagy más rendszerekhez is csatlakoztatható. Segítségével a lakás, ház, társasház, kert, vagy más létesítmény minden pontján Élő Víz folyhat a csapokból és az összes vizes csatlakozásból (pl. mosógép, mosogatógép, mellékhelyiség, fűtésrendszer...)

454,950 FT 373,059 FT

PHITALIZER DIREKT 28 DUPLA Vízvezetékre
PHITALIZER

PHITALIZER DIREKT 28 DUPLA Vízvezetékre

Az ezüstözött Phitalizer rendszer egész INGATLAN részére TELJES Élő Víz ellátást kínáló 28 mm külső, és 1 col belső keresztmetszetű 2 darabos csomagja, mely MÁSFÉLSZERES hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a bejövő VÍZVEZETÉKRE szerelhető, így nem foglal helyet a csapokon. Vízszerelő szakember segítségével bármely vele belső keresztmetszetben megegyező FŐ-VÍZVEZETÉKRE, fűtésrendszerre, vagy más rendszerekhez is csatlakoztatható. Segítségével a lakás, ház, társasház, kert, vagy más létesítmény minden pontján Élő Víz folyhat a csapokból és az összes vizes csatlakozásból (pl. mosógép, mosogatógép, mellékhelyiség, fűtésrendszer...)

489,960 FT 401,767 FT

PHITALIZER DIREKT 2 COL ECO Vízvezetékre
PHITALIZER

PHITALIZER DIREKT 2 COL ECO Vízvezetékre

A Phitalizer rendszer egész INGATLAN részére TELJES Élő Víz ellátást kínáló 4 x 1 col, azaz 2 col belső keresztmetszetű, fizikai EZÜST BEVONATOT NEM TARTALMAZÓ ECO változata, mely MÁSFÉLSZERES hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a bejövő VÍZVEZETÉKRE szerelhető, így nem foglal helyet a csapokon. Vízszerelő szakember segítségével bármely vele belső keresztmetszetben megegyező FŐ-VÍZVEZETÉKRE, fűtésrendszerre, vagy más rendszerekhez is csatlakoztatható. Segítségével a lakás, ház, társasház, kert, vagy más létesítmény minden pontján Élő Víz folyhat a csapokból és az összes vizes csatlakozásból (pl. mosógép, mosogatógép, mellékhelyiség, fűtésrendszer...)

879,930 FT 721,543 FT

PHITALIZER DIREKT 2 COL Vízvezetékre
PHITALIZER

PHITALIZER DIREKT 2 COL Vízvezetékre

Az ezüstözött Phitalizer rendszer egész INGATLAN részére TELJES Élő Víz ellátást kínáló 4 x 1 col, azaz 2 col belső keresztmetszetű változata, mely MÁSFÉLSZERES hosszúságú EGYFÁZISÚ energetizálási ciklust biztosít. Közvetlenül a bejövő VÍZVEZETÉKRE szerelhető, így nem foglal helyet a csapokon. Vízszerelő szakember segítségével bármely vele belső keresztmetszetben megegyező FŐ-VÍZVEZETÉKRE, fűtésrendszerre, vagy más rendszerekhez is csatlakoztatható. Segítségével a lakás, ház, társasház, kert, vagy más létesítmény minden pontján Élő Víz folyhat a csapokból és az összes vizes csatlakozásból (pl. mosógép, mosogatógép, mellékhelyiség, fűtésrendszer...)

949,950 FT 778,959 FT

Termékeinkkel lehetőséget kínálunk életkörülményeink pozitív irányú megváltoztatására. Ezen eszközök és információk értékes megoldásokat nyújtanak mindenki számára. A Víz-Revitalizáló termékek egy belső védelemmel, az Elektroszmog Árnyékoló és Energia Átalakító termékek pedig egy külső védelemmel szolgálnak a negatív hatások ellen.
*** Termékeink a teljes értékű vegyes étrendet, az egészséges életmódot, és a hagyományos orvoslást nem helyettesítik. Valamint nem kívánunk jogot formálni egyik termékünkkel kapcsolatban sem arra, hogy azok gyógyhatásúak lennének. Azonban örömmel fogadjuk vásárlóink tapasztalatait, melyet megosztunk Önökkel a vásárlói visszajelzések fejezetben.
Azoknak ajánljuk, akik már nem kívánnak átmenni felesleges kiadásokon és kellemetlenségeken, és működőképes, hatékony, átfogó megoldásokat kívánnak. Termékpalettánk több szempontból is igazodik igényeikhez, mivel termékeink biztonságosak, természetes működésűek, hatékonyak, elektronikamentesek, nem igényelnek áramellátást, mindenki számára előnyösek, nem zavarják a felhasználók és azok környezetének életét. Így bízunk benne, hogy vásárlóink minden tekintetben elégedetten, és hosszú távon alkalmazzák termékeinket.

A felsorolt termékek kiemelkedő eredményekkel szolgáló praktikus eszközök, és a jelenlegi legkörnyezetbarátabb megoldásokat képviselik.

HATÉKONY, KÖLTSÉGMENTES, KÖRNYEZETBARÁT
VÍZ-REVITALIZÁLÓK, és ELEKTROSZMOG ELLENI ESZKÖZÖK…